Primarul Clujului, Emil Boc, a participat vineri, alaturi de Monica Macovei si Catalin Predoiu, la o actiune de campanie a PDL pentru europarlamentare in Cluj-Napoca. Pe pagina de Facebook a Monicai Macovei, candidat PDL la alegerile europarlamentare, au fost postate cateva fotografii de la actiunea de vineri, cu titlul "Prietenul meu Emil Boc si eu, in campania PDL, azi in Cluj". In februarie anul acesta, Emil Boc s-a inscris in Fundatia Miscarea Populara, insa a ramas membru PDL.

HotNews.roFoto: Hotnews

Boc, Predoiu si Macovei in campanie

Boc, Predoiu si Macovei in campanie

Foto: Facebook.com

Si Catalin Predoiu, candidatul PDL la alegerile prezidentiale, a postat pe pagina sa de Facebook fotografii de la actiunea de campanie de vineri, alaturi de Emil Boc si Monica Macovei.

"Astazi ma aflu la Cluj, in campanie, impreuna cu colegii si prietenii din PDL. Am gasit aici oameni calzi, primitori si un oras cu adevarat european. Dimineata am participat la depunerea jerbelor in onoarea ostasilor romani, care au luptat pentru proclamarea independentei de stat a Romaniei."

"Am continuat cu o vizita la Primarie, unde domnul Emil Boc mi-a povestit despre

Monica Macovei si Emil Boc

Monica Macovei si Emil Boc

Foto: Facebook.com

faptul ca municipiul Cluj-Napoca a obtinut statutul de Capitala Europeana a Tineretului in 2015, ceea ce reprezinta totodata si pasaportul pentru 2021 pentru statutul de Capitala Culturala Europeana, o reconfirmare a faptului ca avem ce arata Europei", a scris Catalin Predoiu pe Facebook.