Dan Voiculescu face un apel catre cei “care se simt apropiati de onestitatea” lui Mircea Diaconu sa vina luni la Teatrul Nottara pentru a semna pentru candidatura sa la alegerile parlamentare, intr-un articol pe blogul personal, publicat joi, in care vorbeste despre “valorile nationale”.

“O personalitate cum este cea a lui Mircea Diaconu aduce, oriunde s-ar afla, beneficii de imagine insemnate tarii noastre.

Salut initiativa sa de a candida ca independent si solicit celor care se simt apropiati de onestitate sa vina luni, 24 martie, la ora 17.00, la Teatrul Nottara sa sustina cu propria semnatura candidatura la alegerile europarlamentare a lui Mircea Diacou” scrie Voiculescu.

Presedintele fondator al Partidului Conservator mai spune, in incheiere, ca “ar fi un castig pentru tara noastra ca Mircea Diaconu sa reprezinte Romania in Parlamentul European.”

Citeste si: Mircea Diaconu strange semnaturi pentru candidatura la alegerile parlamentare/ Antena 3 transmite in direct din fata Teatrului Nottara