PMP este "partidul in blugi", cu "oameni care se imbraca lejer, care sunt relaxati, pentru ca stiu ce au de facut si de oferit", a sustinut deputatul Elena Udrea, la o manifestare de la Tulcea, conform unui comunicat al PMP, remis, duminica, agentiei Mediafax.

"Cand am spus ca vrem sa facem politica altfel, ne-am gandit intai la politica oamenilor care vor si pot sa lase ceva in urma lor, dar si la politica oamenilor relaxati in dialogul lor cu alti politicieni si cu cetatenii (...) Suntem, daca vreti, partidul in blugi. Cu oameni care se imbraca lejer, care sunt relaxati, pentru ca stiu ce au de facut si de oferit. Pentru ca stiu sa mearga printre oameni si pentru ca stiu sa le apere interesele", a spus Udrea, citata in comunicatul PMP.

Ideea a fost sustinuta si de fostul presedinte al CJ Tulcea, Victor Tarhon: "Este vremea ca politicienii sa dea cravatele jos si sa coboare in strada printre oameni".

PMP si-a inaugurat sambata sediul din Tulcea, anuntand cu aceasta ocazie ca patru primari - Macin, Grindu, Nalban si Ostrov - s-au inscris in partid.