Liderul liberal Crin Antonescu a reiterat joi faptul ca nu are motive sa demisioneze de la sefia Senatului si a declarat ca "ar fi foarte frumos" sa ajunga in "finala" alaturi de Calin Popescu Tariceanu.

"Daca e vorba de mine, in situatie de candidat, si de domnul Tariceanu - candidat al USD, ar fi un lucru foarte frumos ca eu si domnul Tariceanu sa fim in finala. Asta ar fi o dovada de forta a PNL, cum nici partidul domnului Putin n-a dovedit in Rusia. Sigur ar fi frumos", a spus el.

El a mai afirmat ca, in opinia lui, Victor Ponta este "un om politic mai puternic, cu mai multe resurse" decat Tariceanu.

Intrebat cum comenteaza faptul ca premierul a declarat ca ia in calcul sa ii ofere posturi in guvern partidului lui Tariceanu, el a raspuns: "Tentativa de mituire politica".

Antonescu a declarat de asemenea ca nu are niciun motiv sa creada ca Radu Stroe si Daniel Chitoiu ar putea parasi partidul.

Antonescu a fost intrebat de jurnalisti daca se asteapta ca Radu Stroe si Daniel Chitoiu sa paraseasca partidul.

"In ce-l priveste pe domnul Chitoiu, nu vad niciun element in aceasta privinta. In ce-l priveste pe domnul Stroe, faptul ca a fost intre cei sase care au votat, faptul ca ei au avut alta parere nu inseamna deloc intentia de a parasi partidul. Sigur ca dupa ispravile domnului Tariceanu nu mai pot spune despre nimeni 'imposibil', dar eu, personal, nu am niciun motiv sa cred ca domnul Stroe doreste sa paraseasca partidul dupa 24 de ani", a spus Antonescu, la Palatul Parlamentului.