Comitetul Executiv National al PSD ar putea lua in calcul decizia de inlocuire a lui Crin Antonescu din functia de presedinte al Senatului, desi in urma cu doua zile social-democratii luasera o decizie politica in care se stabilea ca nu se are in vedere o astfel de schimbare, a declarat miercuri pentru Agerpres senatorul social-democrat Ioan Chelaru, vicepresedinte acestei camere. Schimbarea ar putea veni in urma modului in care presedintele PNL a vorbit marti seara despre premierul Victor Ponta si despre PSD.

"Exista o decizie politica a PSD, luata luni, in sedinta (a Biroului Permanent National al PSD - n.r.) in care s-a stabilit foarte clar ca nu vom avea in vedere o schimbare a domnului Crin Antonescu din functia de presedinte al Senatului. Sigur, dupa atitudinea de aseara, dupa modul in care domnul Crin Antonescu a vorbit despre PSD, despre Victor Ponta, despre cum ar trebui condusa Romania, o sa se faca, probabil, o noua analiza", a afirmat Ioan Chelaru.

El a apreciat ca "modul in care se va conduce Senatul in lunile urmatoare este extrem de important" pentru proiectele asumate de PSD in campania electorala.