Premierul Victor Ponta poate lua oricand o decizie in cazul secretarului de stat la Ministerul Educatiei Stefania Duminica, acuzat de plagiat, a declarat joi, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al PNL, Cristina Pocora.

"Premierul poate oricand lua orice decizie in acest sens. PNL nu are nimic impotriva", a spus Pocora, referindu-se la cazul secretarului de stat Stefania Duminica, care a fost acuzata de plagiat.

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca o decizie privitoare la demisia secretarului de stat Stefania Duminica poate fi luata de PNL, intrucat a fost numita in functie de liberali.

"Doamna secretar de stat este numita de catre PNL si dansii pot lua decizia", a declarat Ponta, intr-o conferinta de presa la Palatul Victoria. Acesta a precizat insa ca simte nevoia sa fie solidar cu ministrul Muncii, Mariana Campeanu, tot membru al PNL, si caruia presedintele Basescu i-a cerut demisia.

Presedintele Traian Basescu i-a cerut premierului Victor Ponta sa o revoce din functie pe Stefania Duminica, secretar de stat la Ministerul Educatiei.