Senatorul PNL Cristian Bodea critica dur miscarea PSD de a forma o noua alianta in cadrul USL, numita Uniunea Social Democrata.

"USD (Uniunea Social Democrata formata de PSD, PC si UNPR pentru europarlamentare) este marlanie pe fata, ca si plagiatul chinezilor cu Abibas", a spus Bodea la Digi 24, potrivit Cotidianul. Acesta mai spune ca Daniel Chitoiu si Radu Stroe au fost remaniati pentru ca "acceptau tot ce spunea Ponta".

"Noi n-am fost la guvernare in deciziile Guvernului, au fost niste baieti destepti care au fost atrasi de PSD. Stroe si Chitoiu de aia au fost executati. (¬) Chitoiu accepta tot ce spunea Ponta. Cu Iohannis, PSD-ului nu-i convine asa ceva, cu ministri care sa spuna nu", a spus senatorul PNL la Digi24 Oradea.

Cristian Bodea a mai sustinut ca mai toti parlamentarii liberali isi doresc ca partidul sa iasa de la guvernare.

"Eu abia astept sa iesim de la guvernare, pentru ca PSD nu va mai sta la 40%, intr-o luna doua va ajunge la 30%. Toata lumea este de acord la noi in partid ca ne-ar avantaja iesirea de la guvernare. Suntem la 20% pentru ca suntem anexa PSD", a mai spus senatorul. Bodea s-a mai aratat convins ca Victor Ponta va candida la Presedintie.

"Ponta isi doreste, el va fi candidatul PSD la alegerile prezidentiale. Ei au tot interesul sa ne forteze sa iesim de la guvernare pentru ca Ponta sa vina ca o mironosita si sa spuna ca "trebuie sa candidez, n-am de ales", a aratat senatorul PNL.