Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, ca daca PNL vrea sa iasa de la guvernare, e bine sa o spuna, precizand ca PSD asteapta de la liberali sa fie contactati intr-un termen "rezonabil" pentru a discuta despre restructurarea guvernului propusa de premierul Ponta, potrivit Mediafax.

Liviu DragneaFoto: HotNews / DP

"Daca vor sa iasa (de la guvernare, n.r.) e bine sa o spuna pentru ca suntem in februarie, e un an intreg in fata, sunt masuri serioase care trebuie adoptate in urmatoarea perioada", a spus Dragnea.

"Noi nu vrem sa iasa de la guvernare, Doamene fereste!, dar totusi avem o saptamana aproape de cand sunt cateva ministere in care cred ca nu mai functioneaza lucrurile, ganditi-va la Finante, unde oamenii aia de acolo nu stiu, azi la sedinta de Guvern va fi domnul Chitoiu, care e demisionar...", a spus Dragnea.

El a aratat ca din partea PSD nu sunt tensiuni referitoare la discutiile din USL privind restructurarea Guvernului.

"Din partea noastra nu e nicio tensiune. Asteptam un termen rezonabil sa fim contactati sa avem o noua intalnire sa incercam sa ii convingem odata", a spus Dragnea.

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca liberalii nu au fost de acord cu formula de restructurare a Guvernului pe care a propus-o, el aratand ca discutiile vor continua si ca restructurarea Executivului nu se va face atat timp cat nu exista o intelegere.

"Colegii liberali nu sunt de acord cu aceasta formula de restructuare", a spus Ponta, care nu a dat detalii privind argumentele invocate de liberali.

"Nu e politicos si colegial sa povestesc lucruri care tin de discutia interna. In masura in care doresc, colegii liberali o sa va spuna dansii", a spus Ponta.