Mai multi consilieri locali si judeteni ai PDL, primari democrat-liberali, precum si fostul ministru Teodor Paleologu au venit, sambata seara, la hotelul din Cluj-Napoca unde este cazat presedintele Traian Basescu, pentru a lua cina cu acesta, transmite Mediafax. Si lideri ai Partidului Miscarea Populara, intre care Udrea si Funeriu, participa la intalnirea cu Basescu.

Mai multi consilieri locali si judeteni ai PDL, dar si primarii din Huedin si Turda, precum si fostul ministru al Culturii Teodor Paleologu au sosit la un hotel de cinci stele din Cluj-Napoca, pentru a lua cina cu seful statului.

Acestia au intrat la discutii cu Traian Basescu in jurul orei 21:00.

Liderii PMP, intre care Elena Udrea, Daniel Funeriu si Adrian Papahagi, au sosit, sambata seara, la Cluj-Napoca, pentru a participa la intalnirea cu presedintele Traian Basescu, desfasurata la un hotel din oras.

Intrebata, la intrarea in hotel, daca se va intalni cu seful statului, Elena Udrea a raspuns afirmativ, adaugand: "Nu ne-am propus sa discutam ceva".

De asemenea, intrebata daca va discuta cu Emil Boc, prezent la intalnire, Udrea a spus: "Vom vedea". Apoi, chestionata daca i se va propune lui Boc sa se alature Fundatiei Miscarea Populara, ea a spus: "Domnul Boc stie ce vrea sa faca si in ce parteneriat, in ce echipa vrea sa joace, nu trebuie sa-l convinga nimeni".

Presedintele Traian Basescu a ajuns, sambata, in jurul orei 18:30, la un hotel din Cluj-Napoca, fiind insotit de primarul Emil Boc.