Premierul Victor Ponta, aflat la Soci, a declarat pentru TVR ca are o relatie foarte buna cu Klaus Iohannis, nominalizat de liberali la functia de ministru de Interne, si ca prezenta lui in Guvern "ar fi un mare castig". Este prima reactie a premierului dupa nominalizarile facute vineri de PNL.

"Am vazut propunerile facute de colegii liberali. Sunt oameni de valoare, in frunte cu dl Iohannis pe care nu doar ca il doresc in Guvern, dar cred ca ar aduce un plus Guvernului. Celelalte decizii tehnice, cum vom proceda in continuare, le vom lua in tara, impreuna, cu calm si cu gandul cum e mai bine pentru sarcina principala a Guvernului de a-si continua programul pe trend pozitiv al Romaniei. Restul, celelalte lucruri, acasa (...) Am o relatie foarte buna cu dl Iohannis. Ne cunoastem de ceva timp. Cred ca ar fi un mare castig pentru Guvern. Exact pozitiile, astea sunt lucrurile pe care o sa le discutam la conducerea coalitiei", a declarat Victor Ponta pentru trimisul special al TVR la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci, la deschiderea carora a participat si premierul.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat vineri ca liberalul Klaus Iohannis a fost validat de conducerea partidului pentru a ocupa portofoliul de la Interne si, in acelasi timp, functia de vicepremier.

Citeste si: