Deputatul PDL Cezar Preda a anuntat, miercuri, ca demisioneaza din functiile de vicepresedinte al PDL la nivel national si de presedinte al PDL Buzau, spunand ca a luat decizia dupa ce a fost criticat in partid pentru afirmatiile sale potrivit carora "PDL a creat un monstru numit USL", relateaza Mediafax.

Cezar Preda (foto arhiva)Foto: Agerpres

Anterior, surse democrat-liberale au declarat ca seputatul PDL Cezar Preda va demisiona din functiile de vicepresedinte la nivel central al PDL si de presedinte al organizatiei Buzau a formatiunii.

Prim-vicepresedintele PDL Buzau, Raul Florescu, a declarat, miercuri, pentru Mediafax, ca a discutat cu Cezar Preda despre o eventuala demisie a acestuia din functiile detinute in partid, dar ca "nu este nimic oficial".

"Nu e nimic oficial. Am discutat aseara cu Cezar Preda si a ramas stabilit ca vorbim si astazi. Probabil va lua decizia finala, insa eu nu am fost instiintat si nu putem spune prea multe in lipsa unei decizii si a expunerii unor motive", a declarat Raul Florescu.

El a mai spus ca o demisie a lui Cezar Preda din functiile detinute in PDL "o pierdere".

"Ar fi o pierdere pentru judetul Buzau. De cel putin un an de zile niciun parlamentar din Buzau nu a iesit cu o declaratie, cu o conferinta de presa. Cezar Preda e singura voce calificata a opozitiei, si nu numai. Dansul este o voce destul de sonora, destul de acida cand trebuie sa fie. Este o pierdere, in ultima perioada a fost singura voce care a facut opozitie", a declarat prim-vicepresedintele PDL Buzau.