Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat luni ca activitatea lui Niels Schnecker in calitate de consilier al sau va inceta.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Activitatea domnului Niels Schnecker va inceta, ceea ce nu inseamna ca relatia de amicitie si de respect intre mine si el va inceta, ea va continua. Activitatea domniei sale in calitate de consilier al meu va inceta. Nu mi se par foarte relevante (n.r.- motivele), am avut o colaborare normala, o colaborare buna, colaborarile incep si se termina, probabil ca domnul Niels Schnecker va face si el cunoscute aceste lucruri. Nu e nimic de cautat pentru dumneavoastra in spatele unei decizii foarte simple", a declarat Antonescu, la Palatul Parlamentului, citat de Agerpres.

Antonescu anuntase in iunie anul trecut ca Schnecker, fost prezentator Antena 3, va fi directorul de campanie electorala pentru alegerile prezidentiale din 2014.

UPDATE Niels Schnecker a precizat intr-un comunicat de presa citat de Agerpres ca luni i-a prezentat lui Crin Antonescu demisia din functia de director de campanie prezidentiala.

"Astazi i-am prezentat domnului Crin Antonescu demisia mea din functia de director de campanie prezidentiala 2014. Cred ca Partidul National Liberal are experienta si capacitatea de a conduce mai departe aceasta misiune. Ii voi sta si mai departe la dispozitie pentru orice sfat si ii voi purta in continuare aceeasi prietenie. Sper ca rezultatele atat la alegerile europarlamentare, cat si la cele prezidentiale sa fie cele scontate. Sunt convins si acum de faptul ca domnul Crin Antonescu va fi cel mai bun presedinte al Romaniei si ii doresc sa sarbatoreasca revelionul 2014/2015 la Palatul Cotroceni", precizeaza Schnecker in comunicat, adaugand ca a decis sa se intoarca in consultanta privata.