Primarii municipiilor Cluj-Napoca si Piatra Neamt, democrat-liberalii Emil Boc si Gheorghe Stefan, sunt absenti de la reuniunea Delegatiei Permanente si Colegiului Director al PDL, care a inceput sambata, la Brasov. Intrebat de absenta lui Emil Boc, presedintele PDL, Vasile Blaga, a raspuns: "Nu ar fi prima data", potrivit Agerpres.

La reuniunea conducerii PDL participa, printre altii, Monica Macovei, Roberta Anastase, Ioan Oltean, Andreea Paul, Raluca Turcan si Anca Boagiu.

  •  Vasile Blaga: Partidul Miscarea Populara reprezinta un adversar politic pentru PDL

Presedintele Partidului Democrat Liberal, Vasile Blaga, a declarat, sambata, la Brasov, ca Partidul Miscarea Populara reprezinta un adversar politic pentru PDL, iar relatiile dintre cele doua formatiuni vor depinde de partidul condus de Eugen Tomac.

''PDL are inca un adversar politic, deocamdata nu ii spun inamic, PDL are inca un adversar - se numeste Partidul Miscarea Populara, iar temperatura relatiilor depinde de acest partid, nu de noi. Suntem adversari pe scena politica', a spus Vasile Blaga.

Legat de plecarea unora dintre membrii PDL la Miscarea Populara, Blaga a afirmat ca acestia nu au "slabit" partidul si considera ca e mai bine ca au facut acest pas decat sa saboteze partidul din interior.