Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la Romania Tv, ca informatiile privind o remaniere guvernamentala care ar avea loc saptamana viitoare reprezinta simple inventii si ca nu a discutat cu presedintele PNL, Crin Antonescu, despre un asemenea subiect, scrie Agerpres.

"Ce a aparut in presa sunt simple inventii. Ca de altfel multe lucruri care au fost in ultimele zile despre ministri. Nu mi-a cerut nimeni sa dau ministri la schimb. Noi vorbim de lucruri serioase. Astea sunt cancanuri, asa de carciuma: ca a venit domnul Antonescu si eu il dau pe Stroe, tu dai pe nu stiu cine. Noi nu discutam in felul acesta, discutam serios. Si daca ma intrebati daca e adevarat, va spun: nu", a declarat premierul, intrebat daca varianta unei remanieri guvernamentale este luata in calcul pentru saptamana viitoare.

Intrebat daca acest lucru inseamna ca a primit asigurari din partea lui Crin Antonescu ca PNL nu va opera alte modificari in structura Guvernului, Ponta a spus: "Nu am primit asigurari pentru ca nu am discutat despre asa ceva".

"Cum ar fi sa zic: domnule Antonescu, am citit pe la Gandul o poveste, e adevarat sau nu? Eu nu cred, ca am vazut atat de multe povesti, incat... Nu. Imi spune mie domnul Antonescu, in numele PNL, atunci cand vor sa faca vreo remaniere, vreo schimbare de ministru. Nu s-a pus niciun fel de problema in acest sens. Si eu va spun ceea ce discutam noi cu adevarat. In rest, ce-si doresc altii prin presa, sau poate colegi de partid sau oamenii care-si doresc functii, nu stiu si nici nu vreau sa comentez", a mai declarat premierul.