Premierul Victor Ponta a postat sambata, la ora 12.20, un mesaj pe pagina sa de Facebook in care ii ureaza "La multi ani" ministrului de Externe Titus Corlatean, mesaj insotit de o fotografie cu cei doi oficiali.

Mesajul publicat de premier:

"La Multi Ani, Titus!

PS - Felicitari pentru intreaga ta activitate profesionista si eficienta ca Ministru de Externe!"

Amintim ca premierul Victor Ponta nu s-a intalnit cu asistentul secretarului de stat american, Victoria Nuland, care a efectuat o vizita la Bucuresti vineri si sambata. Nuland s-a intalnit in schimb cu ministrul Corlatean sambata dimineata, avand ulterior si o declaratie comuna de presa.

Corlatean anuntase miercuri ca Ponta avea un program stabilit inainte ca vizita subsecretarului de stat sa fie anuntata si ca nu va putea sa se intalneasca cu inaltul oficial american.

Liviu Dragnea a afirmat vineri ca, din cate stie, premierul este plecat din tara, insa acesta nu i-a comunicat nimic oficial, astfel ca nu se stie daca este plecat intr-o deplasare sau in vacanta, iar ulterior, intrebat unde este Ponta, Dragnea a raspuns: "Habar nu am".

"Nu sunt in tara", a declarat premierul Victor Ponta pentru HotNews.ro, fara a preciza insa unde se afla. Pe agenda publica a Guvernului nu este anuntata nicio vizita oficiala a premierului. Ultima notificare pe site-ul guvernului dateaza de marti, 7 ianuarie, cand a fost anuntata sedinta saptamanala de guvern.