Vicepremierul Liviu Dragnea a afirmat vineri ca "habar nu are" daca Victor Ponta este in tara sau nu, in conditiile in care primul ministru nu a mai aparut public din data de 7 ianuarie.

Dragnea a fost intrebat, intr-o interventie telefonica pentru B1 TV, daca stie unde se afla Ponta, in conditiile in care acesta nu are prevazuta nicio intalnire cu subsecretarul de stat american Victoria Nuland, care efectueaza o vizita in Romania, vineri si sambata.

"Nu tot timpul cand pleaca undeva trebuie sa imi spuna mie. Probabil ca e plecat din tara, habar nu am", a afirmat Liviu Dragnea.

Intrebat cine coordoneaza activitatea guvernamentala, vicepremierul a raspuns tot cu o intrebare: "Guvernul credeti ca se intruneste in fiecare zi, in fiecare ora, in fiecare dimineata?"

"A mai fost plecat din tara, beneficiaza si el de libera circulatie", ca orice cetatean, a comentat Dragnea, care a mentionat ca exista trei vicepremieri (el, Daniel Chitoiu si Gabriel Oprea) "care stiu sa gestioneze orice problema curenta care apare".

Reamintim ca Victor Ponta a confirmat, vineri, pentru HotNews.ro, ca nu este in tara, fara a preciza insa locul in care se afla.

Premierul absenteaza fara explicatii din tara in contextul in care vineri si sambata subsecretarul de stat american Victoria Nuland face o vizita la Bucuresti, pentru a discuta cu inalti responsabili din Guvernul roman si cu membri ai societatii civile despre eforturile de consolidare a statului de drept.

Premierul Victor Ponta nu se va intani cu Victoria Nuland pe motiv ca are o agenda incarcata. Inaltul oficial american are programata o intalnire la Cotroceni, iar din partea Guvernului urmeaza sa discute cu ministrul de Externe Titus Corlatean, nu si cu premierul Victor Ponta, potrivit declaratiilor sefului diplomatiei de la Bucuresti.