Mesajele transmise de PSD vineri, care trebuie folosite de membrii de partid in toate aparitiile publice, pe tema vizitei oficialului SUA, Victoria Nuland la Bucuresti, dezvaluie legatura dintre mogulii Dan Voiculescu si Sebastian Ghita, politicile editoriale ale unor televiziuni si strategia politica a PSD, scrie jurnalista Sorina Matei pe blogul personal.

Sorina Matei publica mesajele pe care membrii trebuie sa le exprime si sa le popularizeze astazi, in toate emisiunile de televiziune si aparitiile publice, intre acestea fiind chiar petitia trimisa de Antena3 - post controlat de familia Voiculescu - lui Barack Obama si lui John Kerry.

Foarte important: PSD nu aminteste deloc in aceste mesaje ca demersul este initiat exclusiv de Antena 3. Ca atare, PSD isi asuma total politica editoriala a respectivului post de televiziune, popularizata intens astazi, in debutul vizitei oficialului SUA, noteaza ea.

"Un alt aspect extrem de important este ca, in restul mesajului PSD pe tema vizitei Victoriei Nuland in Romania, se regaseste integral mesajul altui mogul: Sebastian Ghita. Comunicatul difuzat ieri de omul de afaceri, apropiat al premierului Victor Ponta, deputat al PSD, prin care atat el cat si PSD incearca sa se recredibilizeze, este asumat in totalitate de partid pentru a fi difuzat si propagat in toate aparitiile publice ale reprezentantilor PSD. Sebastian Ghita controleaza postul RTV cat si alte zone din presa", scrie Sorina Matei.

Vezi pe blogul Sorinei Matei mesajele PSD si legatura cu Ghita si Voiculescu.