Primarul Clujului, Emil Boc, a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa la Cluj, ca nu sustine demersul lansat de unele persoane pe Facebook privind sustinerea candidaturii sale la Presedintie, adaugand ca nu are nicio legatura cu acesta. Pe site-ul de socializare a aparut saptamana trecut pagina "Propun Emil Boc- Candidat la prezidentiale 2014". Potrivit autoriilor, pagina lansata este "un proiect civic cu valoare de sondaj, fara nicio implicatie sau legatura politica"

"Le multumesc, nu am luat legatura si nu m-a contactat nimeni in acest sens, ii rog pe toti sa nu se implice si sa nu aiba ca preocupare accesarea acelei pagini de Facebook pentru ca nu este un proiect pe care sa-l sustin. Multumesc, dar nu este un proiect care sa ma reprezinte. Dar apreciez eleganta unor oameni care s-au gandit si pentru ca, pana la urma, cineva acolo a facut o munca", a declarat Boc, citat de agentia Agerpres.

De altfel, fostul premier si lider al PDL a fost curtat in ultimii ani in repetate randuri de Traian Basescu si apropiatii acestuia pentru a deveni candidatul dreptei la alegerile rezidentiale din 2014. Boc a afirmat de mai multe ori ca nu este interesat de o candidatura a sa la alegerile prezidentiale.