Presedintele Senatului, liderul PNL Crin Antonescu, s-a intalnit, luni dimineata, la biroul sau de la Senat cu mai multi membri ai conducerii partidului, printre care si liderii grupurilor parlamentare, desi avea programata o deplasare oficiala in Israel, scrie Mediafax.

Potrivit unor surse politice, subiectele discutate vizeaza numirea lui Gigel Stirbu la Cultura, problemele legate de legile adoptate recent de Parlament si situatia de la TVR, unde Rares Bogdan este in continuare sustinut pentru functia de presedinte director-general.

La sedinta participa liderii grupurilor parlamentare ale PNL din Senat si Camera Deputatilor, Puiu Hasotti si George Scutaru.

Presedintele Senatului, Crin Antonescu avea programata, incepand de duminica, o vizita oficiala in Israel.

Orasul Ierusalim se confrunta o furtuna de zapada "istorica", primarul orasului facand apel, vineri, la armata pentru a veni in ajutor persoanelor aflate in masinile blocate.

Potrivit unor surse parlamentare, vizita lui Antonescu in Israel a fost doar amanata, presedintele Senatului urmand sa plece din Bucuresti luni dupa-amiaza.

Antonescu a semnat, vineri, o Decizie prin care conducerea Senatului este asigurata, in perioada 16-19 decembrie, de senatorul PSD Cristian Dumitrescu, vicepresedinte al Senatului.