Democrat-liberalul Catalin Predoiu a declarat, marti, la Buzau, unde si-a prezentat proiectele pentru prezidentiale, ca reformele incepute de PDL in cele mai importante domenii au fost stopate de Guvernul Victor Ponta, social-democratii avand anumite interese, potrivit Mediafax.

Predoiu a declarat ca PDL nu s-a abatut de la linia sa politica inceputa in 2004 prin reformele pe care si le-a propus, insa social-democratii au pus piedica acestor proiecte, avand anumite interese.

"PDL nu s-a abatut de la linia politica inceputa in 2004, de la reformele in justitie, statul de drept, sanatate, educatie. Din pacate, reformele au fost stopate de Guvernul Ponta, orice guvern de stanga prefera sa tina populatia intr-un stadiu de dependenta economica si sociala. In ce priveste alte partide de dreapta, este important sa impartasim aceleasi proiecte, sa ne concentram eforturile pe opozitia la USL, si la Guvernul Victor Ponta", a spus Catalin Predoiu.

Democrat-liberalul Catalin Predoiu, originar din Buzau, si Gheorghe Falca, primarul municipiului Arad, si-au prezentat, marti, programele pentru Presedintie, in cazul in care vor fi desemnati de partid sa candideze la prezidentialele de anul viitor.

Cei doi si-au expus proiectele in fata a circa 300 de democrat-liberali, la eveniment participand si vicepresedintele PDL, deputatul de Buzau, Cezar Preda.

Pentru regiunea de sud-est, desemnarea candidatului PDL la prezidentiale va avea loc sambata, 30 noiembrie.

In judetul Buzau, vor fi amenajate trei sectii de votare, la urne fiind asteptati trei mii de democrat-liberali buzoieni.