Candidatul USL la alegerile prezidentiale din 2014 este Crin Antonescu, spune ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura, Dan Sova (PSD), care arata totodata ca, din punctul sau de vedere aceasta situatie nu se va schimba, dar si ca Victor Ponta ar face fata unei astfel de curse.

Victor Ponta si Crin Antonescu Foto: AGERPRES

"Noi nu putem discuta la alegerile prezidentiale despre PSD pentru ca avem Uniunea Social-Liberala, iar candidatul va fi al Uniunii Social-Liberale. Candidatul Uniunii Social-Liberale este domnul Antonescu", a spus Sova duminica la Pro TV, potrivit Mediafax.

El a raspuns astfel intrebarii unuia dintre moderatori, care dorise sa afle daca, in contextul evolutiei schimburilor de replici si pozitiilor divergente ale celor doi lideri ai USL, considera ca PSD ar trebui sa se prezinte la alegeri cu un candidat propriu.

Pe de alta parte, Sova a spus ca premierul Victor Ponta ar face fata cursei pentru aceasta functie. "Opinia mea si a tuturor este ca ar face fata unei asemenea curse, numai ca domnia sa a spus ca vrea sa ramana prim-ministru", a spus Sova.

El a aratat ca in opinia sa situatia nu se va schimba in viitor. "Din punctul meu de vedere il vom avea candidat la presedintie pe domnul Crin Antonescu", a conchis Dan Sova.