Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, vineri, la dezbaterea bugetului Ministerului Dezvoltarii Regionale, pe care il conduce, in Comisiile parlamentare de administratie, ca rectificarea negativa a fost generata de proasta colectare a veniturilor la bugetul de stat, de care se ocupa Ministerul de Finante. Vicepremierul Liviu Dragnea a fost intrebat, vineri, si ce parere are despre declaratiile tensionate dintre Ponta si Antonescu, el aratand ca nu mai vrea sa comneteze nimic si ca e important sa fie armonie si sa se inteleaga Basescu cu Antonescu, iar Antonescu sa se inteleaga cu Ponta si Constantin, potrivit Mediafax.

Solicitat sa comenteze amanarea unei decizii in ceea ce priveste infiintarea comisiei parlamentare de ancheta referitoare la "cazul Calarasi", precum si declaratiile tensionate pe aceasta tema dintre co-presedintii USL Victor Ponta si Crin Antonescu, Dragnea a precizat ca nu mai vrea sa mai comenteze nimic.

"Nu mai vreau sa mai comentez nimic. Important e sa fie armonie, se inteleaga Basescu cu Antonescu, Antonescu cu Ponta, Antonescu - Constantin. Nu mai vreau sa comentez nimic", a spus Dragnea.

Intrebat daca e important sa se inteleaga si presedintele Basescu cu premierul Ponta, Dragnea a spus: "Sper si Basescu cu Ponta. Sa fie o armonie generala".

Dragnea a precizat, totodata, ironic, raspunzand unei intrebari, ca el se intelege foarte bine cu presedintele Traian Basescu.

"Eu ma inteleg foarte bine cu presedintele. Nu vedeti ca intoarce Legea bugetului? A apreciat foarte mult si descentralizarea", a spus Dragnea.