Deputatii PDL si cei ai PPDD au depus, marti, in plenul Camerei Deputatilor, motiunea simpla "Taxarea pana la capat. USL te vrea sarac". "Va anunt ca reprezentantii grupurilor PDL si PP-DD au depus motiunea simpla . V-o predau, domnule presedinte de sedinta, sa stabilim datele de dezbatere", a afirmat in plen liderul deputatilor PDL, Mircea Toader, citat de Agerpres.

Prim-vicepresedintele PDL Andreea Paul a declarat luni ca democrat-liberalii vor depune la Camera Deputatilor o motiune simpla pe teme economice prin care cer retragerea proiectului de buget pe 2014 din dezbaterea parlamentara si regandirea lui in totalitate.

"PDL a analizat prima forma de a proiectului de buget pe care l-a anuntat USL. Am tras cateva concluzii dupa ce cu totii am observat ca este cel mai aspru criticat proiect de buget de catre toata lumea. Mediul de afaceri este puternic ostilizat de catre USL. Niciodata in istoria Romaniei nu am avut critici atat de severe din partea Consiliului Investitorilor Straini, Asociatiei Oamenilor Romani de Afaceri, Consiliului IMM-urilor, Camerei de Comert Romano-Germane si asa mai departe, incheind cu Consiliul Fiscal. (...) Asadar, vom depune in Parlamentul Romaniei motiunea simpla pe economie in care cerem retragerea proiectului de buget si regandirea lui in integralitate, pentru anul 2014"', a precizat prim-vicepresedintele PDL.