Fostul presedinte al PDL Emil Boc, actual primar al orasului Cluj Napoca, a anuntat ca nu va intra in cursa interna a partidului pentru a fi nominalizat drept candidat la alegerile prezidentiale din 2014 si sustine ca este nevoie de un singur candidat din partea dreptei, transmite Agerpres.

Emil BocFoto: Agerpres

Traian Basescu a avansat saptamana trecuta numele lui Emil Boc drept un posibil candidat al dreptei la prezidentialele din 2014.

"Nu ma inscriu in competitia interna din PDL pentru presedintie, avem treaba aici (la Primaria din Cluj-Napoca, n.r.). Cred insa, in actualul context, ca dreapta are nevoie acum mai mult ca niciodata sa fie unita sau sa se uneasca cat mai repede, pentru ca doar asa va putea invinge stanga distrugatoare a statului de drept si a locurilor de munca din Romania. Cu cat se va face mai tarziu aceasta unificare a dreptei, cu atat se vor diminua sansele victoriei. De aceea, doar o dreapta unita poate sa bata stanga si la urmatoarele alegeri, dar mai ales la alegerile prezidentiale de anul viitor', a declarat Emil Boc miercuri intr-o conferinta de presa.