Liderul grupului PSD de la Senat, Ilie Sarbu a declarat intr-o interventie la B1TV ca este cel mai dur atac al lui Crin Antonescu la adresa PSD. "Crin a iesit sa dea lectii tuturor, parea ca se retrage din USL dupa cum a inceput declaratiile(...) Ciolanul e bun dar asumare nu", a comentat Sarbu declaratiile liderului PNL.

"Crin a iesit sa dea lectii tuturor. Cel mai grav atac a fost cel de astazi. Acum, deodata, s-a plasat deasupra tuturor incercand sa medieze asupra institutiilor statului. De pe ce pozitie? Ca cea de presedinte al Senatului, nu-i permite

E o chestie electorala, pe care o simtim toti. Vorbele sunt frumoase, dar nu sunt credibile. Ciolanul e bun, dar asumarea nu. Suntem la guvernare, ne place sa avem ministri, prefecti, dar cand e vorba de seful Guvernului, chiar daca a gresit Victor Ponta, noi suntem altfel. A putut cineva sa creada ce a spus Crin Antonescu azi sau e o chestie electorala?

Am vazut un alt Traian Basescu, un supra-presedinte, care a iesit asa sa dea lectii tuturor. Iesirea de astazi nu avea nicio logica, nicio noima, aveam luni sedinta. Am calmat situatia satpamana asta, am zis toti ca nu mai iesim public. Deodata a simtit iarasi ca vine un val pe care l-ar putea utiliza in crsterea in sondaje si a iesit sa critice pe toata lumea. Dansul s-a plasat deodata deasupra tuturor, incercand sa fie mediator intre institutiile statului. Ce fel de proiecte comune mai poate avea USL? Ca incredere nu mai exista", a declarat Sarbu intr-o interventie la B1 TV.