Premierul Victor Ponta a sustinut marti ca s-a impacat cu presedintele PNL, Crin Antonescu, dupa schimburile acide de replici din ultimele zile generate de proiectul privind exploatarea miniera de la Rosia Montana.

"Ne-am impacat. Am vorbit cu dansul, a trebuit sa plece in Elvetia. Ati vazut foarte clar, azi in parlament majoritatea USL functioneaza ca si pana acum, foarte bine", a spus Ponta, intrebat de ziaristi care mai sunt relatiile cu Antonescu.

Primul ministru si-a exprimat convingerea ca si Crin Antonescu, ca si el, vor mentine "orice disputa sau neintelegere (...) in cadru privat".

Intrebat cum s-au rezolvat aceste divergente, Victor Ponta a raspuns: "Foarte simplu, asa cum am reglat toate divergentele de pana acum".

Intrebat daca mai este Crin Antonescu candidatul USL, primul ministru a mentionat: "Crin Antonescu vrea sa fie sustinut de PSD. Eu asigur pe toata lumea ca intotdeauna PSD si-a tinut cuvantul. Dl Antonescu a spus foarte clar ca vrea sa fie candidatul USL, dl Antonescu face parte din USL".