Forta Civica si PNTCD vor semna sambata un protocol de colaborare cu Initiativa Romania Liberala condusa de liberalii Vlad Moisescu si Andrei Chiliman. "Angajarea ȋn Alianţa pentru Dreptate si Adevăr a Initiativei Romania Liberala demonstreaza ca această constructie politica devine polul in jurul caruia formatiunile politice si civice de dreapta se regrupeaza.

Alianta D.A. arata inca o data ca este o constructie vie, careia i se adauga noi si noi voci, in vederea marilor batalii electorale ale lui 2014.”, sustine Mihai Razvan Ungurenu intr-un comunicat de presa remis Hotnews.ro.

Alianta Dreptate si Adevar nu este inca inregistrata oficial la tribunal. In luna mai, Tribunalul Bucuresti a respins inscrierea Aliantei pentru Dreptate si Adevar FC-PNTCD in Registrul Partidelor Politice. La vremea respectiva presedintele Fortei Civice, Mihai Razvan Ungureanu a explicat ca este vorba despre unele formalitati care au fost omise, eroarea tehnica urmand a fi depasita in cel mai scurt timp, potrivit Mediafax.