Guvernul alternativa al Partidului Democrat Liberal va fi anuntat intr-un eveniment programat a se desfasura undeva intre 15 si 20 septembrie, a anuntat, sambata, prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu, la Scoala de vara a Tineretului Democrat Lilberal, transmite Agerpres.

"Guvernul alternativa il vedem ca pe un prim pas in intarirea acestui efort de opozitie. Va fi un guvern instrument de opozitie, care sa supravegheze ce fac pas cu pas ministrii in functiune. Dar va fi si un guvern alternativa, care sa fie un laborator de idei, de strategii, un centru de constructie, un vector de lupta politica, dar si un centru de constructie", a explicat prim-vicepresedintele PDL.

Predoiu a adaugat ca inca se discuta in cadrul PDL cine o sa fie ministrii din guvernul alternativa. "Sigur ca discutam inca ce, cum, cine. Vom vedea. Inca nu e nimic decis, nu e nimic batut in cuie. Il vom anunta undeva intre 15 si 20 septembrie. Dar, odata pus in functiune, el nu va face altceva decat sa continue ceea ce s-a inceput in partid, sa venim cu solutii", a subliniat prim-vicepresedintele PDL.

In cea de a doua zi a Scolii de vara a TDL s-au adresat tinerilor democrat-liberali deputatul Alexandru Nazare, vicepresedinte PDL, europarlamentarul Petru Luhan si un alt vicepresedinte al partidului - Radu F. Alexandru.