Contracandidatii la presedintia Tineretului Social Democrat Mihai Sturzu, Ioana Pop si Gabriel Petrea au decis, vineri, la Mamaia, sa mearga in echipa la Congresul TSD, Sturzu urmand sa preia presedintia organizatiei, in timp ce Pop va fi presedinte executiv, iar Gabriel Petre - secretar general, transmite Mediafax.

"Congresul Organizatie de tineret (TSD) va fi la Brasov. De altfel, candidatii au hotarat sa mearga impreuna, in echipa. Asta e un lucur foarte bun - fiecare pe functia pe care au discutat-o. Important pentru organizatia de tineret e sa fie in continuare pepiniera pentru partidul mare, asa cum a fost in alte vremuri, si sa fie sprijinul principal pentru campania electorala", a declarat, vineri, presedintele PSD, Victor Ponta, dupa sedinta CExN al PSD, convocata la Mamaia.

Surse din PSD au declarat, pentru MEDIAFAX, ca cei trei candidati la presedintia TSD si-au impartit functiile, urmand ca la Congres sa candideze in echipa, astfel: Mihai Sturzu - presedinte, Ioana Pop - presedinte executiv si Gabriel Petrea (coordonator TSD Bucuresti, viceprimar al Sectorului 6, n.r.)- secretar general.

Ponta a mai spus ca toate evenimentele din aceasta toamna vor fi organizate in locatii diferite pentru a avea un cat mai bun contact cu organizatiile, astfel: Congresul TSD va fi organizat la Brasov, Congresul Organizatiei de Femei - la Iasi, iar Congresul Organizatiei de seniori, la Sibiu.