Cei trei co-presedinti ai USL, Victor Ponta, Crin Antonescu si Daniel Constantin, precum si Dan Voiculescu, s-au intalnit luni la ora 13.30 intr-o sedinta ad-hoc, au declarat pentru HotNews.ro surse de la varful Uniunii. Liderii USL nu au facut nici o declaratie dupa sedinta care s-a desfasurat la sediul PNL.Potrivit Mediafax, premierul Victor Ponta şi liderul fondator al PC, Dan Voiculescu, au ramas la discuţii după plecarea liderului liberal Crin Antonescu.

Intalnirea a fost programata la ora 13:30, in conditiile in care premierul Victor Ponta avea programata in agenda oficiala de pe site-ul Guvernului plecarea la ora 15:00 spre Republica Moldova.

Victor Ponta si Dan Voiculescu au parasit sediul PNL la scurt timp unul dupa celalalt, fara sa faca declaratii legate de cele discutate la reuniune.

Cei doi au ramas in sediul PNL pentru un timp dupa ce liderul PNL, Crin Antonescu, a plecat la Palatul Cotroceni pentru a participa la ceremonia de depunere a juramantului ca ministru al Transporturilor din partea Ramonei Manescu.

Victor Ponta are programata pentru aceasta dupa-amiaza o deplasare in Republica Moldova, unde face o vizita in perioada 26-27 august.

Reamintim ca relatiile dintre partidele care constitutie USL s-au tensionat suplimentar in acest week-end, dupa ce premierul Victor Ponta a transmis, pe surse, ca este nemultumit de propunerea initiala facuta de PNL pentru Ministerul Transporturilor, in persoana lui Nini Sapunaru.

Crin Antonescu s-a repliat duminica, anuntind dupa o sedinta de 3 ore a conducerii PNL ca a inaintat premierului Ponta doua propuneri: Nini Sapunaru si Ramona Manescu. Crin Antonescu l-a eliberat din functie tot duminica pe consilierul Sorin Rosca Stanescu dupa ce acesta i-a reprosat ca l-a expus inutil pe Sapunaru atunci cand l-a anuntat prematur drept candidatul PNL pentru Ministerul Transporturilor.