Premierul Victor Ponta a anuntat ca ii va trimite luni presedintelui Traian Basescu nominalizarea pentru Ministerul Transporturilor. ''Vrem sa avem un ministru al Transporturilor care sa se ocupe de toate lucrurile", a spus joi premierul Ponta, ministru interimar al Transporturilor, aflat in inspectie pe centura Capitalei. Intrebat despre posibilitatea unei rocade intre membrii Cabinetului Ponta, astfel incat un alt ministru sa preia portofoliul Transporturilor, premierul a exclus o astfel de varianta.

"Vrem sa avem un ministru care are o multime de lucruri in gestiune: cai ferate, poduri. Sunt atatea lucruri de facut'', a precizat acesta.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat miercuri seara ca la conducerea Ministerului Transporturilor va fi propus un lider liberal, mentionand ca va face si el o propunere, care nu se numara printre cele vehiculate de presa.

"Decizia va fi luata de partid. Sigur ca se pot face si se vor face mai multe propuneri, dar in ceea ce ma priveste, eu, care ca presedinte al partidului am si eu dreptul sa fac o propunere, am o propunere de facut si nu este niciuna dintre cele care s-au vehiculat pana acum in presa din Romania", a spus Antonescu, intr-o interventie telefonica la Realitatea Tv, punctand ca PNL isi asuma in continuare portofoliul de la Transporturi.