Presedintele Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac, a declarat, sambata, ca liderul PNL, Crin Antonescu, este "una dintre cele mai mari catastrofe pe scena politica", avand in ultima perioada iesiri antieuropene si antidemocratice, iar un astfel de comportament denota "lipsa de viziune", relateaza Mediafax.

Eugen TomacFoto: Agerpres

"L-am vazut pe un personaj absolut sinistru din toate punctele de vedere, pentru ca este una dintre cele mai mari catastrofe pe scena politica, pe numele sau Crin Antonescu, candidatul la alegerile prezidentiale din partea uniunii socialiste, numite USL, un om care s-a manifestat in mod deosebit in ultima perioada prin iesirile sale antieuropene, antidemocratice si antiamericane. Intr-un stat in care pilonii principali sunt axati pe identitatea noastra europeana ca stat membru al Uniunii Europene si securitatea nationala este asigurata de NATO, tu, ca om politic, aduci injurii de neimaginat acum cativa ani de zile la adresa partenerilor nostri strategici. Un asemenea comportament denota lipsa de caracter, lipsa de viziune si de responsabilitate politica", a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa sustinuta la Constanta, Eugen Tomac.

El l-a criticat si pe premierul Victor Ponta pentru ca nu isi respecta promisiunile din campanie si ca in loc de un milion de locuri de munca ofera cetatenilor "un milion de gogosi".

"Premierul a venit anul trecut in fata cetatenilor romani cu un program extrem de bine prezentat desi contine o groaza de enormitati pentru ca au promis, spre exemplu, un milion de locuri noi de munca. Prim-ministrul a devenit, de fapt, primul brutar al tarii pentru ca in loc de un milion de locuri de munca pe care le-a promis, ne ofera zilnic un milion de gogosi cu zero TVA", a mai spus presedintele Partidului Miscarea Populara.

El a mai acuzat Guvernul de incompetenta, intrucat nu ar fi reusit prezentarea unui program coerent de guvernare desi se bucura de o sustinere de 70 la suta in Parlament.

Eugen Tomac a fost prezent, sambata, la Constansa, la inaugurarea sediului filialei partidului. El a fost insotit, printre altii, de secretarul general al partidului, Cristian Petrescu, si de presedintele organizatiei de femei, Ruxandra Dragomir.

Filiala Partidului Miscarea Populara de la Constanta este coordonata de Claudiu Palaz, prefect al judetului Constanta intre octombrie 2009 si aprilie 2012, el candidand pentru Primaria Constanta din partea UNPR, la alegerile locale din 2012.