Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a declarat, luni, la Iasi, ca "pe plaja din Miami nu se afla doar Victor Ponta, ci si liderul PNL Crin Antonescu", sustinand ca acestia "pun ceva la cale, poate o rocada presedinte-premier", pentru ca nu s-ar fi dus degeaba asa departe, relateaza Mediafax.

"Nu stiu ce fac liderii USL. La Miami pe plaja nu e doar domnul Ponta, mai e un domn, Antonescu", a declarat Lazaroiu.

Intrebat de jurnalisti daca are informatii ca cei doi lideri USL isi petrec concediul impreuna, Lazaroiu a raspuns: "Miami nu e asa mare sa nu se intalneasca".

"Cine stie ce pun ei la cale, poate pun la cale o rocada presedinte-premier. Pun ei ceva la cale, nu s-au dus degeaba asa departe, puteau sa vina mai aproape", a mai afirmat Sebastian Lazaroiu.

In opinia sa, Guvernul USL va avea "mari probleme" din toamna, inclusiv cu proprii parlamentari, nefiind exclusa formarea unui nou cabinet.

Sebastian Lazaroiu a afirmat ca actualul guvern se apropie de un capat de drum, motivand ca "incep sa apara esecuri prea mari ale guvernarii, care apasa asupra majoritatii USL".

"Acest cabinet va avea probleme mari incepand cu aceasta toamna. Sunt si parlamentari ai USL, cum e domnul Rosca Stanescu, nemultumiti de modul in care guvernul ii trateaza. Nemultumiri exista, iar aceste esecuri nu pot fi tinute sub capac. Nu mai poti sa spui ca Basescu e de vina pentru CFR Marfa sau ca n-am facut regionalizarea din cauza sefului statului. Nu-i crede lumea. Si nu-i mai cred nici parlamentarii lor. S-ar putea sa avem un alt cabinet", a spus Lazaroiu.