Tine de Elena Udrea sa iasa din duplicitate si sa decida daca ramane in PDL sau pleaca la Miscarea Populara. O spune, la RFI, vicepresedintele PDL Cezar Preda. El nu stie ce va face colega sa de partid, pentru ca Udrea "nu este previzibila in asemenea chestiuni".

Cezar Preda pune atitudinea critica a Elenei Udrea pe seama pierderii alegerilor interne: "Pozitionarea colegei mele vine si dintr-o frustrare a pierderii alegerilor interne, unde a obtinut un rezultat foarte bun, dar eu am crezut ca poate sa depaseasca si cred in continuare ca poate sa depaseasca acest lucru".

"De departe se vede ca nu poate sa urmareasca cineva decat o agenda personala, nu mai exista o agenda de tara, mai ales in Opozitie acum, lovind in propriul tau partid", crede vicepresedintele formatiunii democrat-liberale.

"Duplicitatea" Elenei Udrea

Cezar Preda spera ca Udrea va iesi din "duplicitate": "Daca domnia sa iese din aceasta duplicitate si se pozitioneaza ori in interiorul Partidului Democrat Liberal si adversarul principal este USL-ul sau se pozitioneaza in Miscarea Populara si atunci din cand in cand mai ataca si partidul, poate-l mai rupe si mai fac membri... este o problema care tine de domnia sa".

Continuarea pe www.rfi.ro.