VIDEO Guvern: Nu s-a cerut convocarea de urgenta a CSAT, este o fortare din partea presedintelui Basescu. / Presedintia revine cu precizari: Urgenta, justificata de presiunile membrilor Executivului

de Alina Neagu     HotNews.ro
Vineri, 2 august 2013, 9:42 Actualitate | Politic


Guvernul asteapta in continuare un punct de vedere al CSAT legat de privatizarea CFR Marfa, dar precizeaza ca nu a cerut convocarea "de urgenta" a Consiliului, ci includerea pe agenda proximei sedinte a proiectului de HG, si vede ca o fortare decizia presedintelui de a convoca "de urgenta" CSAT. Executivul arata ca hotararile in cadrul Consiliului Suprem de Aparare a Tarii se iau cu unanimitate de voturi a celor prezenti, in conditiile indeplinirii cvorumului, ceea ce nu ar fi posibil in cazul participarii la sedinta a cuiva fara drept de vot.

Nota: Bogdan Oprea, purtatorul de cuvant al presedintelui Romaniei, a solicitat vineri Guvernului sa dea dovada de mai multa "reponsabilitate in furnizarea informatiilor catre public pentru a evita eventuale dezinformari". Oprea face referire la faptul ca Executivul a anuntat pe 26 iulie, intr-un comunicat oficial, ca "documentele privind privatizarea CFR Marfa <au fost trimise catre Consiliul Suprem de Aparare a Tarii>". Intr-un comunicat remis presei vineri dimineata (2 august) Guvernul "prezinta si adresa transmisa, joi, de catre secretarul general al Guvernului, Ion Moraru, catre consilierul de stat Ion Oprisor, secretarul CSAT, in care este transmis proiectul de aprobare a privatizarii CFR Marfa cu rugamintea de a fi inclus pe ordinea de zi a proximei sedinte a Consiliului". Bogdan Oprea subliniaza ca "In realitate, documentele au fost trimise abia dupa o saptamana, joi, 1 august a.c., la ora 17.05."

Ora 10:55: Presedintia precizeaza ca urgenta convocarii CSAT este justificata de "presiunile pe care chiar membrii Guvernului Romaniei" si premierul Victor Ponta le-au facut in ultimele saptamani pentru respectiva tema.

Administratia Prezidentiala a transmis vineri o declaratie a lui Bogdan Oprea, purtatorul de cuvant al presedintelui Traian Basescu, referitoare la convocarea unei sedinte de urgenta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii (CSAT) de catre seful statului.

"Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a convocat de urgenta o sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii astazi, chiar a doua zi dupa ce Guvernul Romaniei a solicitat acest lucru in mod oficial (documentele privind privatizarea CFR Marfa au fost trimise de Guvernul Romaniei Secretariatului CSAT joi, 1 august a.c., la ora 17.05, dupa plecarea din tara a domnului prim-ministru Victor-Viorel Ponta). Urgenta este justificata de presiunile pe care chiar membrii Guvernului Romaniei, in frunte cu domnul prim-ministru Victor-Viorel Ponta, le-au facut in ultimele saptamani pentru convocarea acestei sedinte, de faptul ca procesul de privatizare a creat incertitudini in randul salariatilor CFR Marfa si al familiilor acestora, dar si ca urmare a angajamentului de finalizare a procesului de privatizare in cursul lunii septembrie", se arata in comunicat.

"Rugam Guvernul Romaniei sa dea dovada de mai multa responsabilitate si acuratete in furnizarea informatiilor catre public pentru a evita eventuale dezinformari si sa corecteze informatia publicata in comunicatul de presa din data de 26 iulie 2013 in care se spune ca <Guvernul Romaniei asteapta in contiuare convocarea CSAT de catre presedintele Romaniei￯ si ca documentele privind privatizarea CFR Marfa ￯au fost trimise catre Consiliul Suprem de Aparare a Tarii>(in realitate, documentele au fost trimise abia dupa o saptamana, joi, 1 august a.c., la ora 17.05)", se mai arata in declaratia de presa a purtatorului de cuvant al presedintelui.


Ora 10:50: Vicepremierul Gabriel Oprea i-a convocat vineri dimineata la Guvern pe ministrii care participa la sedinta CSAT, pentru o discutie privind privatizarea CFR Marfa inainte de inceperea reuniunii.


Executivul a facut referire, vineri dimineata, la faptul ca premierul Victor Ponta este in concediu incepand cu 1 august, iar Administratia Prezidentiala a precizat in comunicatul de joi ca "In cazul in care prim-ministrul Guvernului Romaniei, domnul Victor-Viorel Ponta, nu poate raspunde convocarii la sedinta CSAT, este invitat, fara drept de vot, conform legii, domnul viceprim-ministru Gabriel Oprea."Intr-un comunicat transmis vineri, Guvernul informeaza ca a luat act de decizia presedintelui Traian Basescu de a convoca Consiliul Suprem de Aparare a Tarii cu privire la Hotararea de Guvern pentru aprobarea conditiilor principale ale contractului de vanzare de actiuni la CFR Marfa si ca asteapta in continuare un punct de vedere al Consiliului in acest sens, dar precizeaza ca nu a cerut convocarea "de urgenta" a CSAT, ci a solicitat presedintelui sa dispuna includerea pe ordinea de zi a proximei sedinte a Consiliului a proiectului de HG. Solicitarea Guvernului a fost facuta in baza articolului 4 litera d) si articolului 7 din Legea nr.415/2002 privind organizarea si functionarea Consiliului Suprem de Aparare a Tarii.

Articolele mentionate prevad ca CSAT avizeaza proiectele de acte normative initiate sau emise de Guvern privind securitatea nationala, organizarea generala a fortelor armate, organizarea Consiliului, pregatirea populatiei, a economiei si a teritoriului pentru aparare, propunerile de buget ale institutiilor cu atributii in domeniul securitatii nationale, alocatiile bugetare destinate ministerelor si serviciilor cu atributii in domeniul apararii, ordinii publice si sigurantei nationale, conditiile de intrare, trecere sau stationare pe teritoriul Romaniei a trupelor straine, numirea in functiile prevazute in statele de organizare cu grad de general-locotenent, viceamiral, similare si superioare acestora, precum si ca sedintele CSAT au caracter secret, ordinea de zi se stabileste de presedinte, cu consultarea vicepresedintelui, iar propunerile ministerelor trebuie avizate de primul-ministru pentru a fi inscrise pe ordinea de zi.

"Guvernul considera ca discutarea in CSAT a subiectului nu trebuie sa aiba drept scop sau consecinta pasarea responsabilitatii intre institutiile statului, ci eventuala evidentiere a unor informatii noi, care pot pune la indoiala viabilitatea procesului de privatizare a CFR Marfa sau care pot elimina dubiile ridicate in ultima perioada. Fara o astfel de clarificare, procesul de privatizare nu poate fi continuat. Guvernul vede ca fiind o fortare decizia presedintelui de a convoca "de urgenta" CSAT, cunoscut fiind faptul ca hotararile in cadrul Consiliului se iau cu unanimitate de voturi a celor prezenti, in conditiile indeplinirii cvorumului, ceea ce nu ar fi posibil in cazul participarii la sedinta a cuiva fara drept de vot", se arata in comunicat.

Guvernul prezinta si adresa transmisa, joi, de catre secretarul general al Guvernului, Ion Moraru, catre consilierul de stat Ion Oprisor, secretarul CSAT, in care este transmis proiectul de aprobare a privatizarii CFR Marfa cu rugamintea de a fi inclus pe ordinea de zi a proximei sedinte a Consiliului, mentionandu-se ca are avizul Ministerului Justitei si al premierului Victor Ponta.

Este prezentata si o scrisoare adresata de catre premierul Victor Ponta, ca vicepresedinte CSAT, catre presedintele Traian Basescu, semnata de Ponta si ca ministru interimar al Transporturilor si de Robert Cazanciuc ca ministru al Justitiei cu aceasi rugaminte si cu precizarea ca CFR Marfa desfasoara activitati de interes public national in scopul realizarii transportului public feroviar de marfa si al satisfacerii nevoilor de aparare a tarii.

Presedintele Traian Basescu a decis convocarea de urgenta a CSAT, vineri, informeaza Administratia Prezidentiala, mentionand ca joi dupa-amiaza la Secretariatul CSAT a fost depusa o solicitare a Guvernului pentru convocarea unei sedinte a Consiliului in legatura cu HG din 24 iulie privind CFR Marfa.

Sedinta CSAT este convocata vineri, la ora 11.00. "Administratia Prezidentiala informeaza ca joi, 1 august, la ora 17.05, la Secretariatul Consiliului Suprem de a Aparare a Tarii (CSAT) a fost depusa o solicitarea a Guvernului Romaniei pentru convocarea unei sedinte a CSAT cu privire la Hotararea de Guvern nr. 526 din 24 iulie 2013 pentru aprobarea conditiilor principale ale contractului de vanzare de actiuni intre stat, prin Ministerul Transporturilor, in calitate de vanzator, si Societatea Comerciala Grup Feroviar Roman S.A., in calitate de cumparator, avand ca obiect transferul dreptului de proprietate asupra unui pachet de actiuni, reprezentand 51% din capitalul social al Societatii Nationale de Transport Feroviar de Marfa ￯C.F.R. Marfa￯ - S.A. Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a decis convocarea de urgenta a CSAT vineri, 2 august, la ora 11.00", se arata in comunicatul de joi al Administratiei Prezidentiale.

 • Disputa Basescu - Ponta pe tema CFR Marfa

Disputa Traian Basescu - Victor Ponta pe tema privatizarii CRF Marfa a inceput pe 22 iulie, cand seful statului a ridicat o serie de semne de intrebare legate de privatizarea companiei, proces castigat de controversatul om de afaceri Gruia Stoica, si i-a cerut premierului Victor Ponta sa asigure interimatul la Ministerul Transporturilor pana va semna contractul de privatizare sau il va respinge.

Seful statului a afirmat ca Gruia Stoica, care a castigat procesul de privatizare al CFR Marfa, pentru care s-a angajat sa plateasca 202 milioane euro, "cauta cu oarecare disperare bani la banci" pentru a-si onora angajamentele.

In aceste conditii, primul ministru, care a "laudat" public procesul de privatizare, ar trebui sa-si asume responsabilitatea politica in acest caz si sa ramana la conducerea ministerului, in calitate de interimar, pana la semnarea sau respingerea contractului de privatizare, a argumentat Traian Basescu, precizand ca nu vrea sa vada un ministru proaspat desemnat "ca devine tapul ispasitor pentru o operatiune de privatizare, eventual, de tipul Oltchim".

In sedinta de Guvern din 24 iulie a fost aprobata Hotararea de Guvern privind aprobarea contractului de privatizare a CFR Marfa, premierul Victor Ponta anuntand atunci ca aceasta va fi transmisa CSAT pentru aviz, iar in cazul in care Consiliului Suprem de Aparare a Tarii nu va fi convocat, privatizarea CFR Marfa va pica. "Pana pe 23 septembrie trebuie sa semnam sau nu contractul. Daca este din vina noastra, nu se intampla nimic. Pur si simplu se anuleaza licitatia", a explicat Ponta. Potrivit acestuia, presedintele avea un termen de 60 de zile pentru a convoca CSAT. Premierul a precizat ca semnarea contractului de privatizare va avea loc doar dupa sedinta CSAT, probabil in luna septembrie. Intrebat care este motivul pentru care a fost trimis actul normativ in CSAT, in conditiile in care Consiliul a avizat deja strategia de privatizare a CFR Marfa, Ponta a raspuns ca este "o companie strategica".

Pe 28 iulie, Romania Libera publica un interviu cu Traian Basescu in care seful statului lasa sa se inteleaga ca, in opinia sa, o posibila explicatie a "formarii tandemului Ponta-Fenechiu" ar putea fi legata de cazul neregulilor depistate la Portul Constanta.

Miercuri, 31 iulie, Consiliul Suprem de Aparare a Tarii a decis desecretizarea documentului prin care a avizat strategia de privatizare a CFR Marfa. Potrivit documentului aprobat in sedinta CSAT din 5 februarie 2013 si postat miercuri pe site-ul Administratiei Prezidentiale, la sectiunea privind CSAT, "Modalitatea concreta si procedura de privatizare (a CFR Marfa - n. red.) se afla in responsabilitatea Ministerului Transporturilor si a Guvernului Romaniei".


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

6564 vizualizari

 • +47 (51 voturi)    
  astia nu sunt sanatosi (Vineri, 2 august 2013, 9:55)

  sucaa [utilizator]

  dupa ce au urlat 2 sapatamani ca vor sedinta csat, acum cand s-au hotarat s-o ceara si ponta sa plece-n concediu, urla ca e prea urgent si ca se forteaza.
  ce nu spune guvernul in acest comunicat ca termenul pentru semnarea contractului a expirat ieri.
  daca Gruia se hotaraste sa dea statul in judecata castiga despagubiri.
  dar pt acest guvern iresponsabil, nu este urgent si base este vinovat...
  fratilor, ii mai suportam mult???
  • +31 (33 voturi)    
   sint bolnavi cronici in faza terminala (Vineri, 2 august 2013, 10:03)

   linarel [utilizator] i-a raspuns lui sucaa

   ... de fapt cancerul societatii ....
  • +9 (9 voturi)    
   sunt sanatosi... (Vineri, 2 august 2013, 13:07)

   lucyan [utilizator] i-a raspuns lui sucaa

   nu sunt sanatosi cei care au putut vota asemenea pramatii...
   in alta ordine de idei, pentru guvern, pentru mincinosul sef si marelel plagiator era mult mai bine daca basescu nu convoca csat-ul, puteau sa nu mai semneze actele de privatizare si aveau si un vinovat...
   acum basescu ii bate cu armele lor, stiut fiind pozitia lui basescu, a consilierilor prezidentiali este greu de crezut ca csat-ul ar vota impotriva privatizarii, asta daca nu cumva au aparut informatii care ar leza siguranta nationala, adica mai pe romaneste, daca in contractul de privatizare eminentul om politic si de afaceri relu fenechiu a uitat sa treaca ce a stabilit csat-ul cand a dat aviz privatizarii cfr...
   dar si in acest caz tot vina mincinosului sef si marelui plagiator este, alaturi de cea mai eminenta personalitate de la transporturi, relu fenechiu...
   altceva csat-ul nu poate stabili, decat sa-si dea avizul in continuare pe privatizarea cfr cu raspunderea guvernului si a ministrului transporturilor...
   sa vedem acum urmatoare miscare a pontalaului si sunt tare curios cat va mai rezista in functie, amu' dupa ce am vazut ce cinstiti sunt acesti ministri, ce privatizari de succes au facut, cum continua ei proiectele pdl (e bine ca avem continuitate, sic!), ce oameni seriosi au in teritoriu si cum ani vrea cu tot dinadinsul sa-i dezonoreze...
 • +38 (40 voturi)    
  Sah la premier (Vineri, 2 august 2013, 10:01)

  00 [utilizator]

  urmeaza sah mat ....oricum nebunii au fost dati afara (relu si cu pivniseriu)
 • +27 (29 voturi)    
  Cum? (Vineri, 2 august 2013, 10:05)

  Tovarasul_Mos_Craciun [utilizator]

  Pai punctul de vedere exista inca din februarie.
 • +31 (33 voturi)    
  Ce incompetenti! (Vineri, 2 august 2013, 10:07)

  ticbis [utilizator]

  Astia si-au dat seama ca au dat-o in bara si acum o intorc ca la Ploiesti.
  Faulteaza grav si logica elementara:
  cvorumul pentru ca CSAT-ul sa poata lua decizii este de 2/3, deci este suficienta prezenta a 9 membri din totalul de 13. Oprea era invitat fara drept de vot doar ca sa-l reprezinte pe Ponta. Dar poate sa si lipseasca, important este sa se stranga 9 membri cu drept de vot si sa ia o decizie in unanimitate.
  • +18 (18 voturi)    
   Cvorumul nu e o problema (Vineri, 2 august 2013, 10:18)

   Je__ [utilizator] i-a raspuns lui ticbis

   Al noualea e Ponta, care a zis clar ca e deacord.
   Deci daca 8 voteaza, banui ca nu o sa vina Ponta cu veto?
 • -35 (39 voturi)    
  adica (Vineri, 2 august 2013, 10:19)

  antitot [utilizator]

  Ponta a plecat in concediu si Base ca un las convoaca CSAT in lipsa lui .
  Incredibil cat tupeu are omul asta.
  • +32 (32 voturi)    
   nu este nici o problema (Vineri, 2 august 2013, 10:36)

   Tovarasul_Mos_Craciun [utilizator] i-a raspuns lui antitot

   Banuiesc ca Ponta se poate intoarce din concediu ca sa "ii dea peste bot lui Basescu". Ce zici se intoarce ?
  • +17 (17 voturi)    
   pai... (Vineri, 2 august 2013, 10:59)

   gab0iu [utilizator] i-a raspuns lui antitot

   legea spune clar:
   Art. 6. - (1) Consiliul Suprem de Apărare a Ţării se convoacă de preşedintele acestuia, trimestrial sau ori de câte ori este necesar.
   Art. 8. - În situaţia în care un membru al Consiliului Suprem de Apărare a Ţării nu poate participa la şedinţă, el poate fi reprezentat, fără drept de vot, de înlocuitorul său legal.
   Ponta si-a desemnat legal inlocuitorul pe durata concediului...deci....care ti-e problema?
   • +14 (14 voturi)    
    Problema e simpla (Vineri, 2 august 2013, 11:12)

    nano2k [utilizator] i-a raspuns lui gab0iu

    Singura sansa reala a uslasilor este sa raspandeasca mereu si mereu aceleasi minciuni si dezinformari: Basescu e de vina.

    Ei se asteapta (sau de fapt se straduie sa creeze asteptarea in randul publicului consumator de antene) ca ei, uslasii sa poata face orice iar Base sa se comporte cu ei cu manusi.

    Mai pe sleau, ei sa le-o traga nonstop lui Base, iar acesta sa se comporte ca o fata mare.
    Asa ceva nu se poate!
  • +10 (10 voturi)    
   nu (Vineri, 2 august 2013, 11:07)

   sucaa [utilizator] i-a raspuns lui antitot

   lasul a fost ponta pt ca al lui guvern a cerut convocarea guvernului chiar in ziua in care el pleca in concediu... in miami pt ca nu-i place in Romania. s-a dus la americanii aia rai pe care-i injura vara trecuta.
   incredibil cat sunteti de oribi. in articol scrie mare si tare ca aia din guvern au certu convocarea csat-ului dupa ce de vreo 2 sapatamani se plang ca nu vrea base sa convoace csat-ul si acum cand l-a convocat, base este las.
   nu este pontalau saracul plagiator ca fuge exact in ziua in care guvernul depune cerere la cotroceni. nu, pontalau este curajos rau ca nici contractul nu vrea sa-l semneze de frica :)))
   • +3 (3 voturi)    
    aiurea! (Vineri, 2 august 2013, 15:18)

    cinic [utilizator] i-a raspuns lui sucaa

    in Miami e sezonul uraganelor! Plecatul in concediu e ca si ghipsul lui STanculescu.
  • +9 (9 voturi)    
   Citire articol (Vineri, 2 august 2013, 11:30)

   catalin72 [utilizator] i-a raspuns lui antitot

   Din cite imi dau seama ,d-voastra nu cititi articolele la care comentati ...daca erati curios a-ti fi vazut ca Presedintele a convocat CSAT-ul imediat ce a primit solicitarea din partea Guvernului (ieri la ora 17) ! Deci ,unde e lasitatea sau nerespectarea regulilor ??
  • +7 (7 voturi)    
   ma, tie chiar iti place (Vineri, 2 august 2013, 11:54)

   boogeyman [utilizator] i-a raspuns lui antitot

   sa te faci de ris...
  • +3 (3 voturi)    
   Halal prim-ministru! (Vineri, 2 august 2013, 14:55)

   LiviuX [utilizator] i-a raspuns lui antitot

   Bravo romanilor care l-au votat!! Adica e o problema importanta, o sedinta a CSAT si el (ca si vosganian) aleg sa lipseasca. Asta arata inca o data (daca mai era nevoie) ce mult le pasa de tara si de popor. Adica nu putea sa-si amane concediul cu 2-3 zile? E cica prim-ministru, nu un amarat de salariat care a facut economii 10 ani ca sa poate merge intr-o vacanta undeva, si daca nu pleaca la data la care are biletele pierde economiile de o viata. Si (pentru antidot) sedinta nici macar nu a fost anuntata dupa plecare, ca macar sa aiba scuza ca era deja departe si nu se putea intoarce la timp...
 • -38 (38 voturi)    
  minciuni si circ (Vineri, 2 august 2013, 10:24)

  La Tour Eiffel [utilizator]

  atata stie atata face. Si clovnul asta e modelul si idolul vostru. Cred ca sunt ultimele zvarcoliri si in curand vom scapa. Pa bas.
  • +23 (23 voturi)    
   Stai pe aproape! (Vineri, 2 august 2013, 10:39)

   , AlwaysToTheRight, NeveRed! [utilizator] i-a raspuns lui La Tour Eiffel

   Baga oase de sarpe si buze de pui!
   Continua sa speri... mata!
   Degeeaba, insa!
   Pofta mare pe latrine!
  • +7 (7 voturi)    
   pai... (Vineri, 2 august 2013, 11:07)

   gab0iu [utilizator] i-a raspuns lui La Tour Eiffel

   uite-aici:
   http://www.cdep.ro/pls/legis/legis_pck.htp_act_text?idt=36672
   lectura placuta...sunt cateva randuri foarte explicite...mai ales art 6 si 8...
   art 8 il arata pe Gabriel Oprea, desemnat de premier sa-i tina locul...de zvarcolit se zvarcoleste cineva cu siguranta, dar nu Basescu...
  • +4 (4 voturi)    
   da' ce... (Vineri, 2 august 2013, 13:09)

   lucyan [utilizator] i-a raspuns lui La Tour Eiffel

   se inchid latrinele?!
 • +33 (33 voturi)    
  atata incompetenta greu de inteles (Vineri, 2 august 2013, 10:28)

  pensionar46 [utilizator]

  Lucrurile sunt clare ca lumina zilei. Daca in postul de Premier era Mircea Diaconu, ziceam ca asta e aierian si poate il mai intelegeam pe ageamiu...
  Dar Premierul Ponta este jurist de meserie (Doctor in stiinte juridice) nu are nicio scuza! Omul acesta pur si simplu nu vrea sa respecte legile statului roman.
  El stie ca privatizarea este compromisa si fuge de raspundere ca sobolanii pe corabie! Dupa ce l-a laudat pe Fenechiu pentru aceasta privatizare, dupa ce a spus ca si-o asuma , dupa ce afost avizata de CSAT inainte de incepere si in final aprobata in sedinta de guvern, acum cere o noua avizare a CSAT??? Omul asta e dus rau... Acum a fugit in concediu lasand-ul inlocuitor pe Gabriel Oprea, care sa faca ce? Nu o fi caz de DNA ?
 • +22 (22 voturi)    
  Zbaterea finala (ultima rasuflare) (Vineri, 2 august 2013, 10:33)

  hotnewsfil [utilizator]

  Ajuns in coltul ringului, inainte e a primi 'lovitura de gratie', Ponta incearca un subterfugiu :
  'Executivul arata ca hotararile in cadrul Consiliului Suprem de Aparare a Tarii se iau cu unanimitate de voturi a celor prezenti.'
  Adica,' la pastele cailor'!
  • +23 (23 voturi)    
   eu ma intreb (Vineri, 2 august 2013, 10:43)

   be_real [utilizator] i-a raspuns lui hotnewsfil

   Daca e intrunire de urgenta a CSAT, nu e prezenta obligatorie, adica chiar daca esti in capatul lumii faci cum fci sa ajungi?
 • +30 (30 voturi)    
  Pezevenghiul (Vineri, 2 august 2013, 10:44)

  Teris [utilizator]

  Cand Ponta a mai cerut un aviz de la CSAT a uitat sa precizeze data si ora care-i convin...eventual dupa expirarea interimatului!
 • +32 (32 voturi)    
  Domnu' Base (Vineri, 2 august 2013, 10:52)

  omezu [utilizator]

  Eu, PisiPonta, am vrut sa ma spal pe maini si-am pasat CSAT-ului privatizarea, asa la misto. Si matale ce faci? Dau sa plec si eu in concediu, iti trimit o scrisoare sa convoci consiliul si chiar il convoci? Pai nu trebuia...adica nu acum...ci dupa ce expira termenul pt finalizarea privatizarii ca sa pot sa dau si eu vina, iarasi, pe matale. Esti neserios bre!!! "Miau" jucariile si plec la mare cu Daciana ca ea ma lasa sa fac pe tampitu' si ma joc cu lopatica si galetusa, fix asa cum fac cu tara asta si cu poporul care ma adora si m-ar vota mai ceva ca pe bunelu-bolsevic Ilici!
 • +15 (15 voturi)    
  e foarte clar (Vineri, 2 august 2013, 11:13)

  easy [utilizator]

  ponta nu isi asuma raspunderea, ci doar comisioanele si este evident de ce de exemplu l-a lasat in locul lui pe generaul de la numarat izmenele armatei cu 4 stele si nu l-a lasat pe dragnea

  daca o comite va fi intendentul de vina, nu copy-pasterul si nici dragnea, o logica de fier forjat dar in ton cu ce i-a invatat bombo si alti kgb-isti de frunte
 • +11 (11 voturi)    
  Ponta a urlat 2 saptamani ca (Vineri, 2 august 2013, 11:26)

  Gabi M [utilizator]

  Basescu sa convoace CSAT si acum iar nu-i bine!
  A plecat un mitomanin concediu si a lasat un mincinos care sa-i tina locul in Guvern.De ce au trimis aia de la Guvern cererea de convocare a CSAT ieri la ora 17?
 • +6 (6 voturi)    
  Base nu ar putea sa demita guvernul ? (Vineri, 2 august 2013, 11:32)

  rakleta [utilizator]

  Asa ca sa ii linisteasca putin .. sa nu se mai dea ei mari si tari.
 • +3 (5 voturi)    
  Comportament specific (Vineri, 2 august 2013, 12:27)

  Doru_T [utilizator]

  Asta e tema? Cine pe cine acuza ca solicita sedinta CSAT? OMG, conducerea Romaniei devine tot mai idioata.
 • +8 (8 voturi)    
  intrebare (Vineri, 2 august 2013, 12:36)

  rezis [utilizator]

  Iata ca roata se intoarce: va inchipuiti oare cum ar arata concediul dlui Ponta abs identic cu concediile ratate a milioane de romani pe vremea loviturii de stat? Sa simta si dlui ce am simtit noi atunci!
  • -6 (6 voturi)    
   Lol (Vineri, 2 august 2013, 12:45)

   Gigi Kent [utilizator] i-a raspuns lui rezis

   Da de ce ti-ai ratat concediul, neicusorule? Trebuia sa fii acasa pentru a boicota referendumul? Din concediu nu puteai?

   Aveti niste aiureli in cap de nu se poate ...
 • +6 (6 voturi)    
  oh (Vineri, 2 august 2013, 14:20)

  Ana Armanca [utilizator]

  Greu de priceput, dle Oprea! Guvernul a cerut convocarea CSAT pentru un aviz pe care nu i-l poate da, avizut care trebuia să-l dea CSAT a fost dat de mult. Acuma că CSAT se va întruni de urgenţă, asta este, aţi măcăit atâta, acuma primiţi ce aţi cerut.


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by