Presedintele Traian Basescu s-a intalnit, sambata dupa-amiaza, pe mare, la bordul navei "Stefan cel Mare" a Politiei de Frontiera, cu membrii echipajului acesteia, potrivit unor fotografii postate, duminica dimineata, pe pagina oficiala de Facebook a sefului statului, "Alaturi de presedintele nostru". Traian Basescu se afla de miercuri in concediu, pe care si-l petrece, alaturi de Maria Basescu, la vila de protocol de la Neptun.

HotNews.roFoto: Hotnews

Traian Basescu

Traian Basescu

Foto: Facebook.com

"Intalnire-surpriza pe mare. Aflat in misiune ieri (sambata - n.red.) dupa-amiaza in largul Marii Negre cu destinatia coasta de sud a Italiei, echipajul navei "Stefan cel Mare" a Politiei de Frontiera a avut parte de o intalnire-surpriza. Marinarii au vazut in departare o salupa pe care, asa cum se face, au salutat-o din sirena. Salupa a raspuns marinareste si s-a apropiat de nava cand, ce sa vezi!, la carma se afla ...chiar presedintele Traian Basescu! L-au invitat sa urce la bord, ceea ce presedintele, se vede din fotografii, a acceptat cu mare placere, si i-au prezentat nava. Echipajul i-a oferit si o sapca avand insemnele navei. La plecare, presedintele si comandantul si-au dat mana si si-au urat reciproc ", este textul postat, duminica dimineata, pe pagina de Facebook "Alaturi de presedintele nostru".

De asemenea, au fost postate sase fotografii care il prezinta pe presedintele Basescu la bordul salupei, apoi alaturi

Traian Basescu la bordul navei

Traian Basescu la bordul navei "Stefan cel Mare"

Foto: Facebook.com

de membrii echipajului navei, asezat in cabina de comanda, discutand cu echipajul in cabina si pe puntea vaporului. Presedintele este imbracat cu un tricou verde, pantaloni scurti albi, papuci, poarta sapca si ochelari de soare.

Traian Basescu este de miercuri in concediu, pe care si-l petrece, alaturi de Maria Basescu, la vila de protocol de la Neptun. Cei doi au sosit la Neptun miercuri, iar seara, in jurul orei 21:00, au mers la restaurantul preferat al presedintelui din statiunea Olimp, Ciresica, unde au petrecut pana aproape de miezul noptii.