Vicepresedintele PNL Sorin Frunzaverde, a declarat, pentru Mediafax, ca iesirea publica a sefului statului arata ca acesta a "redevenit arogant", iar acest lucru i-a fost permis de USL, motiv pentru care trebuie incepute demersurile unei nou suspendari din functia a lui Traian Basescu.

Frunzaverde a fost intrebat cum apreciaza declaratiile presedintelui Traian Basescu in ceea ce priveste gestionarea portofoliului Transporturilor.

"In legatura cu, in general, starea transporturilor din Romania si a companiei CFR Marfa nu cred ca Traian Basescu trebuie sa faca aprecieri. El, fie singur, fie prin interpusi, a gestionat in jur de 10 ani acest domeniu. In urma acestei gestiuni, transporturile reprezinta astazi cel mai ramas in urma domeniu din Romania. Consider insa ca in primul rand trebuie spus altceva in legatura cu afirmatiile lui Basescu. Traian Basescu a redevenit arogant. Da din nou sfaturi, dupa ce a condus aproape 9 ani dezastruos Romania", a sustinut Frunzaverde.

El a mentionat ca Basescu "a redevenit arogant insa din cauza USL, care i-a permis, contrar votului a 7,4 milioane de romani, peste 87% din cei prezenti la vot, sa ramana presedintele Romaniei".

"Cred ca USL, evident pe cale parlamentara, chiar si intr-o sesiune speciala, trebuie sa inceapa demersul suspendariii lui Traian Basescu. Motive sunt suficiente, nu se poate coabita cu Traian Basescu si Romania nu-si poate permite sa plateasca in continuare costurile comportamentului lui Traian Basescu", a mai afirmat Frunzaverde, precizand ca discutia in PNL pe acest subiect ar putea avea loc in a doua jumatate a lunii august.