Membrii fondatori ai Fundatiei Miscarea Populara s-au intalnit sambata, la Vila Lac 1, cu coordonatorii filialelor constituite la nivel judetean, informeaza un comunicat de presa. La eveniment a participat si presedintele Traian Basescu.

Traian Basescu, intalnire cu Miscarea PopularaFoto: Facebook/ Sebastian Lazaroiu

Declaratii Traian Basescu:

  • Eu m-am bucurat ca cei din conducerea Miscarii Populare a facut o sedinta cu filialele. Am vrut ca filialele sa auda de la mine de ce am vrut sa se creeze aceasta fundatie, care ar trebui sa aiba ca principal motiv procesele de modernizare a statului.
  • Dupa cum am vazut anul trecut in vara, nici procesele de modernizare nici democratia nu sunt ireversibile si trebuie pazite in continuare.
  • Eu i-am incurajat sa formeze acest vehicul politic pentrut ca o fundatie, pentru a atinge aceste obiective de care vorbeam, trebuie sa aiba si un vehicul politic. Sa speram ca vor reusi.

Temele principale de discutie vor fi stadiul actual al organizarii Fundatiei Miscarea Populara si o serie de aspecte privind organizarea unor dezbateri la nivel regional.

La ora 15.00, la Vila Lac 2, Fundatia Miscarea Populara organizeaza o conferinta de presa, sustinuta de presedintele Fundatiei, Marian Preda.

La eveniment vor participa urmatorii membri-fondatori: Marian Preda (presedintele Fundatiei Miscarea Populara, decanul Facultatii de Sociologie si Asistenta Sociala a Universitatii Bucuresti), Cristian Diaconescu (consilier prezidential, fost ministru de Externe, fost ministru de Justitie), Sebastian Lazaroiu (consilier prezidential, fost ministru al Muncii), Daniel Funeriu (consilier prezidential, fost ministru al Educatiei), Dragos Ciuparu (profesor universitar, fost sef al Cercetarii), Elenina Nicut (avocat Baroul din Bucuresti), precum si Georgeta Condur (lector doctor, prodecanul Facultatii de Stiinte Politice si Administrative, Universitatea "Petre Andrei" din Iasi).