Europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor nu va mai fi desemnat de viitoarea conducere a PRM pe lista de candidati la alegerile europarlamentare de anul viitor, a declarat miercuri, pentru Agerpres, Dumitru Badea, coordonatorul interimar al partidului.

"Cu siguranta nu mai are ce cauta pe lista de europarlamentare. Asta este o certitudine", a spus Dumitru Badea.

Presedinte al filialei PRM Neamt, Dumitru Badea a fost ales de plenara Consiliului National, in care Corneliu Vadim Tudor a fost revocat din functie, sa coordoneze activitatea PRM pana la congresul din 27 iulie.

"Sigur nu voi candida pentru functia de presedinte, presedinte executiv sau secretar general. Sper sa pot convinge organizatiile sa nu candidez pentru nicio functie. Dar domnul Corneliu Vadim Tudor poate veni ca delegat al organizatiei PRM Bucuresti si poate candida pentru orice functie", a declarat Dumitru Badea.

Liderul PRM Neamt sustine ca cel tarziu pana joi 27 iunie va fi depus la Tribunalul Bucuresti noul statut al PRM dar si noua structura de conducere a partidului dupa dizolvarea Biroului Permanent National si a Comitetului Director.