Fostul premierul Mihai Razvan Ungureanu il critica dur pe Victor Ponta pentru faptul ca a participat la o demonstratie de baschet dupa ce avusese loc accidentul de la Podgorica, in care si-au pierdut viata 18 romani.

"Autoritatile de la Bucuresti s-au miscat prost. Nu am crezut vreodata ca se poate, in Tara Romaneasca, o asemenea proba de cinism absolut din partea guvernantilor, in momentul in care romanii se afla intr-un doliu, pentru ca accidental din Muntenegru e un accident de proportii rar intalnite in istoria noastra recenta. Numarul victimelor este foarte mare. Numarul celor afectati este foarte mare - familii, rude, prieteni. Este o tragedie nationala", a spus Ungureanu, intr-un interviu acordat site-ului CaleaEuropeana.ro.

Accidentul de la Podgorica a avut loc in jurul orei 18.00. La ora 19,15 Premierul Victor Ponta a participat la o demonstratie de baschet, "Meciul celebritatilor".

"In conditiile acestea, sa nu te comporti, cand ai rang, cand esti prim-ministru sau ministru de externe, pe masura acestei chestiuni si a nu fi decent, mi se pare de neimaginat. Nu poti sa iesi si sa joci baschet cand se intampla o asemenea tragedie. Asta tine de ce intelege fiecare, sau cum intelege fiecare sa fie roman", crede Mihai Razvan Ungureanu, in interviul acordat pentru CaleaEuropeana.ro.