Propunerea presedintelui Camerei Deputatilor privind daramarea zidului din fata Palatului Parlamentului trebuie discutata in Biroul Permanent, pentru ca "nu cu banii lui Valeriu Zgonea sau cu bani privati se va face aceasta modificare". O spune, la RFI, deputatul PNL Alina Gorghiu. Ea precizeaza ca nici in fata Parlamentului britanic nu vin oamenii sa faca plaja sau sa manance mici.

Camera Deputatilor lanseaza un concurs de proiecte pentru reamenajarea esplanadei din fata Palatului Parlamentului, a anuntat joi presedintele Camerei, social-democratul Valeriu Zgonea. El vrea ca aceasta zona sa fie asemanatoare cu cea din jurul Turnului Eiffel.

Alina Gorghiu se arata sceptica: "Am aflat ieri ca este una din idei. Banuiesc ca va fi dezbatuta in Biroul (Permanent al-n.r.) Camerei. Nu stiu daca are la baza apropierea de cetatean a institutiei parlamentare. Sincera sa fiu, eu nu cred ca asa te apropii de cetatean, prin apropiere fizica, dar ma rog... ramane de vazut care sunt argumentele domnului Zgonea".

Deputatul PNL spune ca "nici pe-afara, daca incercati sa intrati in Parlamentul britanic, s-ar putea sa constatati ca nu se pot manca mici in fata Parlamentului britanic, acolo la intrare si nici in fata Consiliului Europei n-o sa poti sa stai la bronzat pe patura in fata!".

Continuarea pe www.rfi.ro.