In comuna Pojejena din judetul Caras-Severin si in comuna Densus, judetul Hunedoara, au avut loc alegeri locale partiale pentru functia de primar duminica, in ambele circumscriptii castigand candidatii USL. De remarcat ca in comuna Pojejena noul primar este Mira Radovancovici (USL), sotia fostului primar PDL Omer Radovancovici - aflat acum in inchisoare pentru contrabanda cu tigari. Omer Radovancoviciera supranumit in zona "Printul Clisurii", si a fost apropiat de Sorin Frunzaverde, alaturi de care a pozat pentru afise electorale in campania din 2008.

Potrivit Autoritatii Electorale Permanente, in comuna Pojejena, judeţul Caraş-Severin, candidatul Uniunii Social Liberale, Mira Radovancovici a obţinut 1016 voturi, fata de candidatul Partidului Democrat Liberal, Miladin Simonovic, care a a obţinut 762 de voturi. Prezenţa la vot a fost de 69,36%.

În comuna Densuş, judeţul Hunedoara, candidatul Uniunii Social Liberale, Bugari Traianm, a castigat cu 737 voturi, in timp ce candidatul Partidului Democrat Liberal, Grozoni Mircea-Horaţiu a obţinut 63 de voturi din numărul total de voturi valabil exprimate, şi candidatul Partidului Poporului-Dan Diaconescu, Dinisori Eduard Mironel Cornel a obţinut 65 de voturi. Prezenţa la vot a fost de 67,45%.