Presedintele PNL, Crin Antonescu, a dezmintit marti informatia potrivit careia ar fi fost sunat de Dan Voiculescu pentru a i se cere sa pastreze ministerul Justitiei, acuzand "minciuni propagate in permanenta" de mass-media.

"Cred ca in acest an calendaristic, de cateva luni bune nu l-am intalnit pe dl Dan Voiculescu, nu am comunicat cu el, cu exceptia unei seri cand ne-am intalnit la teatru si ne-am salutat", a spus el, dupa ce televiziunea Romania TV anuntase pe surse existenta unei presupuse convorbiri telefonice intre cei doi. Seful PNL a adaugat ca nu a comunicat cu Dan Voiculescu "nici prin porumbei, nici prin Morse".

Crin Antonescu a acuzat existenta unor "minciuni propagate in permanenta" de un post de televiziune, fara a pronunta numele Romania TV, controlat de Sebastian Ghita (PSD).

"Nu se poate sa iti bati joc de propriii telespectatori", a comentat seful PNL, adaugand ca "s-a trecut la ceva ce in presa romaneasca parca nu a existat" in trecut.

Intrebat daca este posibil sa se intalneasca in aceasta seara cu premierul Victor Ponta, pentru a discuta despre portofoliul Justitie, Antonescu a raspuns: "Este posibil, nu stiu programul premierului".

El a subliniat ca nu va negocia cu presedintele Traian Basescu numele persoanei pe care o va propune pentru portofoliul Justitiei.

In ceea ce priveste posibilitatea ca Tudor Chiuariu sa fie desemnat pentru acest post, Crin Antonescu a precizat ca legal este posibil, dar nici el si nici Chiuariu nu doresc sa provoace "o noua discutie pe acest subiect".