Primarul comunei vasluiene Coroiesi, Cristian Lungu, a declarat, marti, ca se gandeste serios la varianta unei demisii, din cauza faptului ca a primit prea putini bani la buget, motiv pentru care nu-si poate onora promisiunile facute cetatenilor care l-au votat, relateaza Agerpres. Comuna Coroiesti a primit la bugetul din acest an o rectificare pozitiva si un plus de peste 10.000 de lei, in total peste 340.000 de lei. Cu toate acestea, banii nu sunt suficienti pentru a acoperi toate cheltuielile, mai ales cele legate de proiectele incepute in anii anteriori ce vizeaza repararea drumurilor si care sunt nefinalizate.

"Starea mea interioara nu imi permite un mers fortat intr-o functie in care sa stau sa primesc banii si atat. Simt ca nu mai reprezint oamenii, avand in vedere esecurile de dinainte si atunci nu am decat sa las loc liber. De unde sa stiu ca dupa mine nu poate veni un om mai bun, care sa aiba o carisma personala, care sa deschida toate usile si sa obtina bani", a declarat primarul Cristian Lungu.

Cristian Lungu a obtinut functia de primar la alegerile locale de anul trecut fiind votat de peste 86% din populatia din comuna Coroiesti. El se afla la al treilea mandat in fruntea comunei.