Primarul Sectorului 5 al Capitalei, Marian Vanghelie a declarat, sambata, la conferinta de alegeri a filialei PSD Sector 1, ca este o persoana complicata, preocupata de multe ganduri. "Sunt complicat si va rog sa fiti toti complicati, dar sa fim eficienti, ca, daca suntem complicati si nu suntem eficienti, degeaba suntem complicati. Si in aceste circumstante tot o sa spun niste ganduri ale mele, care ma preocupa si ma preocupa si ma preocupa si ma tot preocupa, pentru ca ma preocupa", a spus Vanghelie, citat de Mediafax.

El a explicat ca aceste ganduri il preocupa pentru ca este un om care intelege foarte bine si vrea sa invete de la viata.

Mentionand ca nu intotdeauna a fost de acord cu fostul presedinte Ion Iliescu, Vanghelie a spus ca vrea sa ii ceara scuze, "pentru simplul motiv pentru ca acesta are dreptate intotdeauna", primarul adaugand ca i-au trebuit foarte multi ani ca sa inteleaga experienta unui om politic adevarat.

"Mi-am dat seama si am analizat acasa, vizavi de ce intampla in partid acum si am ajuns la concluzia ca institutia Ion Iliescu (...) avea mare dreptate si sunt atent si sunt atent si sunt atent si cand nu-mi convine si nu vreau sa parcurg etapele pe care domnul presedinte spune ca trebuie sa le parcurg", a declarat Vanghelie.

Vanghelie a aratat ca Adrian Nastase este o alta institutie in PSD si a facut foarte multe pentru partid.

"Daca avem demnitate trebuie sa ne preocupe pe toti ceea ce se intampla cu Adrian Nastase. Trebuie sa ne preocupam, de la cel mai mic membru de partid pana la presedintele de onoare Ion Iliescu, sa spunem in cor cu toti: functia lui Adrian Nastase trebuie sa ramana in partid", a spus el, in aplauzele participantilor.

"Tot imi vin gandurile mai complicate in cap, pentru ca asa sunt construit, nu de altceva", a spus el la finalul discursului, aratand ca in anumite privinte mesajul sau este "subliminal".