Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat joi, inainte de prima sedinta a noului Birou Politic National al Partidului National Liberal, ca a luat act de decizia liberalului Andrei Chiliman de a se retrage din Biroul Permanent Centralal PNL. "Si eu si partidul asta avem probleme foarte serioase. Numai in mintea unora exista ideea ca eu m-as fi preocupat de dl Chiliman", a declarat Antonescu.

"E caraghios, intrarea cuiva trebuie sa o accepti, retragerea cuiva nu ai cum sa o impiedici si in niciun caz nu am de gand sa fac asta", a declarat Antonescu.

Primarul sectorului liberalul Andrei Chiliman a trimis joi, o scrisoare catre Biroul Permanent Central al PNL in care anunta ca refuza sa faca parte din structura de conducere a partidului. Chiliman ii cere lui Crin Antonescu sa-i scoata numele din lista membrilor Biroului Permanent Central. "Refuzul meu de a face parte din structurile de conducere actuale ale PNL se intemeiaza pe convingerea mea ferma ca, in PNL si in orice partid care se pretinde liber si democratic, nu trebuie sa existe functii "de drept", cu exceptia celor onorifice", isi explica Chiliman gestul.