Deputatul PDL Roberta Anastase l-a criticat, luni la dezbaterea motiunii simple "Guvernul Ponta - fabrica de someri", pe ministrul Varujan Vosganian solicitandu-i acestuia demisia pentru "prestatia lamentabila in calitate de ministru al Economiei".

Roberta AnastaseFoto: Agerpres

"Ati mintit in continuu si nu ati vorbit deloc despre solutii. Eu poate nu stiu sa numar, dar nici nu pretind sa stiu, dvs in schimb pretindeti ca sunteti ministru al acestei tari si nu observati un lucru elementar - faptul ca economia sub dvs se prabuseste, oamenii isi pierd locurile de munca si asta este o realitate pe care nu o puteti ascunde prin glumele proaste prin care le faceti'", a afirmat Anastase.

Camerei Deputatilor dezbate, luni, motiunea simpla depusa de Partidul Democrat Liberal "Guvernul Ponta - fabrica de someri", care are ca tema problemele de la combinatul Oltchim. Democrat-liberalii cere asumarea raspunderii pentru situatia combinatului de la Ramnicu Valcea de catre "cei doi ministri incompetenti - Daniel Chitoiu, groparul Oltchim, si Varujan Vosganian, ministrul fara nicio solutie