Presedintele PNL, Crin Antonescu, s-a aratat deranjat, joi seara, dupa sedinta Delegatiei Permanente, de jurnalistii care doreau ca el sa faca declaratii in acelasi timp cu fostul premier Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului folosind sintagma "Ce nesimtiti", scrie Mediafax.

Dupa terminarea sedintei Delegatiei Permanente a PNL, purtatorul de cuvant al formatiunii, Mihai Voicu, a sustinut o declaratie de presa, in care a prezentat concluziile discutiilor.

Dupa Voicu, fostul presedinte PNL Calin Popescu Tariceanu a facut, de asemenea, o scurta declaratie de presa.

In timpul acesteia, actualul presedinte al PNL, Crin Antonescu, a iesit din sala de sedinte, pentru a pleca, dar o parte dintre jurnalisti l-au oprit, dorind sa ii ia acestuia declaratii, in acelasi timp cu cele facute de Tariceanu.

"A iesit domnul Voicu, haideti mai, va rog frumos, respectati-l pe om (pe Calin Popescu Tariceanu, n.r.) sa termine, astept, dar comportati-va civilizat", le-a spus Antonescu reporterilor.

In momentul in care Antonescu s-a intors pentru a astepta finalul declaratiilor lui Tariceanu, a fost surprins de camerele de luat vederi spunand, incet: "Ce nesimtiti".