Deputatul George Becali a anuntat luni ca-si va da demisia din grupul PNL, dar va ramane afiliat USL si membru in Comisia juridica din Camera Deputatilor, scrie Agerpres.

"Imi voi da demisia din PNL in plenul Camerei. Raman membru afiliat al grupului politic pentru care am luptat in campania electorala, grupul politic PNL-USL. Raman fidel grupului politic USL", a spus George Becali, la Palatul Parlamentului.

Intrebat daca a avut o discutie cu presedintele PNL, Crin Antonescu, legat de decizia sa de a ramane parlamentar afiliat USL, el a raspuns ca aceasta este optiunea sa.

"Am avut o intalnire cu Crin Antonescu. Stabilisem ca intr-o saptamana sa imi spuna optiunea, optiunea in capul meu era deja facuta. Deci eu oricum imi dadeam demisia, numai ca trebuia sa il anunt pe domnul Antonescu si PNL-ul", a mai precizat Becali.

UPDATE: George Becali si-a anuntat demisia din PNL, in plenul Camerei Deputatilor

Deputatul George Becali si-a anuntat luni, in plen, demisia din Partidul National Liberal, dar a precizat ca va ramane afiliat grupului parlamentar al acestuia in continuare.

"Vreau sa va anunt demisia mea ca membru PNL, vreau sa va spun ca raman afiliat grupului PNL si USL, adica ideilor pentru care am luptat in campania electorala, stiti de ce, stiti pentru ce. Unii vor spune, probabil presa, de ce nu-si da demisia din Parlamentul Romaniei? Atunci am sa va raspund asa si celor care intreaba acest lucru: unchiul meu a fost condamnat 25 de ani, dupa 15 ani, cand a venit de la puscarie, a fost intrebat: Mache, nu-ti pare rau de toata tineretea pe care ai pierdut-o? Si a spus asa: daca faceam cinci zile pentru ca am furat o gaina, ma spanzuram, de demnitate si de onoare. Am facut 15 ani pentru ca am luptat pentru o idee si acum as pleca pentru aceeasi idee inca o data. Deci eu va raspund asa: stau drept in fata tarii, in fata Parlamentului si in fata lui Dumnezeu pentru ca acea fapta nu am facut-o si stiti dumneavoastra despre ce este vorba in condamnarea mea", a spus Becali, de la tribuna Camerei Deputatilor.