Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, sambata, la Segarcea, in fata a peste 1.000 de locuitori carora le-a cerut sa vina la vot pe 9 decembrie, ca trebuie reinfiintate cele 740.000 de locuri de munca pe care guvernele Boc si Ungureanu le-au desfiintat in ultimii ani: "Sa ridicam steagul USL pentru 9 decembrie. 9 decembrie, pentru noi toti care am ramas in Romania si pentru cei care au plecat pentru ca in Romania in ultimii trei ani si jumatate nu au avut sansa sa aiba un loc de munca."

"Pe 9 decembrie trebuie sa veniti la vot, pentru ca dupa 10 decembrie eu si Mircea Geoana sa putem vota un guvern pentru dumneavoastra. Vrem ca pe 9 decembrie sa nu mai fie alesi cei care au taiat pensii si salarii si ne-au umilit copiii, care au vrut sa inchida spitalul de la Segarcea si sa va trimita 50 km in alta parte. Cei care au inchis sute de scoli, cei care nu au vrut sa dea primarilor USL ca sa traiti si dumneavoastra ca in Europa, dar vorbeau frumos la televizor. Pe vremuri ii chema PDL si erau portocalii. Azi ii cheama ARD, adica vor sa va arda inca o data la buzunare. Ei sunt oamenii care serpuiesc oamenii dupa ora cinci pe ulite, promitand cate 50 de lei si cate o faina, pentru ca dupa aia sa suferim 4 ani de zile. Sunt oamenii care stau in vile, merg cu jeep-uri, care ne rad in fata si ne spun ca o sa traiti bine, dar nu se stie daca noi sau doar ei. Pentru asta va rog sa veniti, la vot, pe 9 decembrie", a spus Valeriu Zgonea la Segarcea, potrivit Agerpres.

Senatorul Mircea Geoana si deputatul Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor, s-au prezentat sambata dupa-amiaza in fata locuitorilor din orasul doljean Segarcea, aflat in colegiile celor doi candidati USL - Colegiul 5 Senat Dolj - Segarcea-Dabuleni-Valea Dunarii, pentru Senat, in care candideaza Mircea Geoana si pe care l-a reprezentat si in acest mandat in Camera superioara a Parlamentului, si Colegiul 9 Deputati Segarcea - Valea Dunarii, reprezentat in Camera Deputatilor de Valeriu Zgonea, unde presedintele Camerei Deputatilor candideaza pentru un nou mandat.

Inainte de lansarea in colegiul in care candideaza, Mircea Geoana, Valeriu Zgonea impreuna cu presedintele PSD Dolj, Ion Prioteasa, si primarii USL din majoritatea localitatilor de pe Valea Dunarii, au participat la inaugurarea noului camin cultural din Segarcea.